Ahoj, delaji Emirates nejake promo akce- slevy, kody? Sleduji je uz nekolik mesicu, ale krome "studenta" zadne vetsi promo, "black friday", nic. Na netu jsem nasel par kodu, ale vzdy na nejakou konkretni zemi, nic na Prg. Diky! .
Založil(a) před 1 dnynovakp19 ve fóru Letecké společnosti
11 reakcí
Ahoj, delaji Emirates nejake promo akce- slevy, kody? Sleduji je uz nekolik mesicu, ale krome "studenta" zadne vetsi promo, "black friday", nic. Na netu jsem nasel par kodu, ale vzdy na nejakou konkretni zemi, nic na Prg. Diky!
Promo akce mají rozdělené na čtvrtletí, nebo tak něco. Ale furt je to to stejné. Dubaj za 15k, Dillí za 13k, Bangkok za 16k atd. Tohle jsou pro ně promo ceny.
Těží z toho, že před 15 lety byli špička v oboru. Dneska jsou předpotopní, ale lidi na jejich jméno stále slyší díky neustálemu marketingu a nemají tedy důvod nějaké akce dělat, když jim load factor stačí na 80 %.
To je asi lepší letět s Qatar Airways. 1) jsou lepší 2) jsou levnější 3) eticky v tom není moc velký rozdíl.
Emirates prostě umí dobře prodat ty svoje velryby, lidi jsou hotoví z toho, že můžou letět v supr dobytčáku tak proč by nabízeli slevy. Mě by ani nenapadlo s nima letět pokud by opravdu nenabídli něco výhodného.
Velryba je 747, ale to je v zásadě jedno. Mě Emirates neuráží, ale prostě už to dávno není to, co před 15-20 lety. Jsou tady zajímavější a lepší letecké společnosti.