Ahoj, delaji Emirates nejake promo akce- slevy, kody? Sleduji je uz nekolik mesicu, ale krome "studenta" zadne vetsi promo, "black friday", nic. Na netu jsem nasel par kodu, ale vzdy na nejakou konkretni zemi, nic na Prg. Diky!   .

Emirates - promo?

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Ahoj, delaji Emirates nejake promo akce- slevy, kody? Sleduji je uz nekolik mesicu, ale krome "studenta" zadne vetsi promo, "black friday", nic. Na netu jsem nasel par kodu, ale vzdy na nejakou konkretni zemi, nic na Prg. Diky! 

0

Poslední promo, co si pamatuji, tak byly letenky za 380,- EUR z Německa do Bangkoku, když začali lítat s A380. 

0 Citovat

Promo moc nedělají, resp. za vysoké ceny a errory také ne.

Vzhledem k jejich cenám, by se dala koupit za cenu jejich případného proma rovnou letenka u konkurence a ještě ušetříš.

1 Citovat

Tak zrovna minulý týden přišel od nich email s titulkem "Speciální tarify, které odstartují vaše cestovní plány".

Akorát že speciální tarify začínají na 15690 za Dubaj. :)

1 Citovat

Tak pamatuji si error na NZ za 14k a pár dalších chybek, ale už je o hodně let zpátky.

0 Citovat

Promo akce mají rozdělené na čtvrtletí, nebo tak něco. Ale furt je to to stejné. Dubaj za 15k, Dillí za 13k, Bangkok za 16k atd. Tohle jsou pro ně promo ceny.

Těží z toho, že před 15 lety byli špička v oboru. Dneska jsou předpotopní, ale lidi na jejich jméno stále slyší díky neustálemu marketingu a nemají tedy důvod nějaké akce dělat, když jim load factor stačí na 80 %.

To je asi lepší letět s Qatar Airways. 1) jsou lepší 2) jsou levnější 3) eticky v tom není moc velký rozdíl.

2 Citovat

+ Etihad Michale, jsou na hlavu vyš, než Emiraty. Je to vše vidět i na jejich letadlech.

1 Citovat

Emirates prostě umí dobře prodat ty svoje velryby, lidi jsou hotoví z toho, že můžou letět v supr dobytčáku tak proč by nabízeli slevy. Mě by ani nenapadlo s nima letět pokud by opravdu nenabídli něco výhodného. 

1 Citovat

Velryba je 747, ale to je v zásadě jedno. Mě Emirates neuráží, ale prostě už to dávno není to, co před 15-20 lety. Jsou tady zajímavější a lepší letecké společnosti. 

0 Citovat

B747 je odjakživa Jumbo!

Uznávám, že velryba tý obludě říkáme v hlavně v české spotterské komunitě :)

2 Citovat

Díky za reakce. Plánuji Japonsko a chtěl jsem stopover pár dní v Dubaji, proto Emirates. 

0 Citovat

Tak to radši vem etihad. Lepší aerolinka a možná i levnější. Z Abú Dhabi je do Dubaje kousek...

1
11 reakcí