Zdravím, poletíme na konci dubna s Air China z Budapešti přes Peking do Taipei. Máme letenku tarifu Economy standard. Bohužel jsem úplně domotaní z toho, jaké zavazadla jsou tedy součástí tarifu. Moc jsme to neřešili, jelikož klidně pojedeme i jen s nějakou batožinou. Letenka byla za fajn cenu, tak jsme to brali. Nicméně bychom rádi věděli i tak, jaký máme strop co se týče počtu, rozměrů a hmotností. Web letecké společnosti je jeden velký chaos a už jen koupit letenku bylo dost o nervy a vesměs vše co si člověk rozklikne je v čínštině a i překladače to překládali dost krkolomně. Dokázal by mi prosím někdo říct, co vše je tedy součástí naší letenky? :D Moc děkuji! .
Založil před měslks.kos ve fóru Letecké společnosti
0 reakcí
Zdravím,
poletíme na konci dubna s Air China z Budapešti přes Peking do Taipei.
Máme letenku tarifu Economy standard. Bohužel jsem úplně domotaní z toho, jaké zavazadla jsou tedy součástí tarifu. Moc jsme to neřešili, jelikož klidně pojedeme i jen s nějakou batožinou. Letenka byla za fajn cenu, tak jsme to brali. Nicméně bychom rádi věděli i tak, jaký máme strop co se týče počtu, rozměrů a hmotností.
Web letecké společnosti je jeden velký chaos a už jen koupit letenku bylo dost o nervy a vesměs vše co si člověk rozklikne je v čínštině a i překladače to překládali dost krkolomně.
Dokázal by mi prosím někdo říct, co vše je tedy součástí naší letenky? :D