Zdravím!  Příští týden mě čeká let do Vancouveru s přestupem na Heathrow s BA. Je to můj první let s přestupem + Heathrow. Napište mi někdo prosím jak pro naprostého idiota, jak to bude po výstupu z letadla v Londýně probíhat? Tzn., kdy budou jaké kontroly a kde? Jak se dostanu k přestupnímu autobusu a ne do vlaku/metra? Když už se nějak dostanu na T5, jak to probíhá tam? Jak se dostanu na gate a pak do letadla... Byl bych rád, kdyby mi to takto někdo polopaticky vysvětlil. Palubní lístek dostanu už v Praze na navazující let z Londýna?    .

Praha - Vancouver přes Heathrow

Založil(a) ve fóru Letiště

27 reakcí

pri letech do usa by si tim mel projit kazdy

bud na checkinu (kdy je manik, ktery se vyptava na vselijake i zdanlive docela nesmyslne otazky - me se treba ptal, ze u me vidi, ze mam goldku - co to znamena a k cemu to je) nebo pokud prestupuje na let do usa (nebo ma online checkin) tak jim to vyjede na gejtu. je to vesmes rychlovka, jedna dve otazky - co si pamatuju, tak krome te prahy (kde se ptali na ten ffp) tak v parizi se ptali na ubytovani. ostatni pripady uz si nepamatuji, co chteli.

pri letu do kanady si clovek projde pred odletem jen kontrolou ETA.

0 Citovat

Loni v září ve FRA, let s Condorem do LAS, pohovor probíhal už v gate, před nástupem do letadla, museli absolvovat všichni. 

0 Citovat

Teď jsem po 2x letěl do LAX přes AMS a bez pohovoru. 

0
27 reakcí