Ahoj hledam OW letenku z Prahy (idealne) do Sydney s odbavenym zavazadlem. Stopover: cca 2 –3 dny (jsem flexibilní, může být i kratší/delší dle ceny) Destinace stopoveru: může být jakákoliv asijská destinace, která logisticky dává smysl a povede k úspoře (např. Bangkok / Singapur / Bali apod.) Odlet z Prahy: kdykoli v rozmezí 30. 1. – 5. 2. Přílet do Sydney: nejpozději 6. 2. – 8. 2. Diky za tipy :) zkousel jsem RT, multicity, nizkonakladovky, ale pod 25 tis. Kc jsem se nedostal. .
Ahoj hledam OW letenku z Prahy (idealne) do Sydney s odbavenym zavazadlem. Stopover: cca 2 –3 dny (jsem flexibilní, může být i kratší/delší dle ceny) Destinace stopoveru: může být jakákoliv asijská destinace, která logisticky dává smysl a povede k úspoře (např. Bangkok / Singapur / Bali apod.) Odlet z Prahy: kdykoli v rozmezí 30. 1. – 5. 2. Přílet do Sydney: nejpozději 6. 2. – 8. 2. Diky za tipy :) zkousel jsem RT, multicity, nizkonakladovky, ale pod 25 tis. Kc jsem se nedostal.
Challenge accepted. PRG-DOH lze absolvovat za 3.6k czk plus doplatky za zavazadla. V Doha par dnu a pak odlet za 35k avios plus 4k v ceskych za taxy. 35k avios jsi schpen pres rev points plus avios boost ziskat odhadem za 10k czk, spis min, nechce se mi pocitat. Takze si celkem do 18-19k za ow s tim, ze ten dlouhy segment mas s qatar airways a full service. Jiste jde levneji doklopytat do Australie Scootem, ale tento masochismus bych ponechal ultra low cost joginum
Tak do DOH lze vetsinou doskakat polevnu - tim jsem se obzvlaste nezalamoval. To nozna tazatel behem 20s sam prijde ba lepsi variantu. Krucialni je pro uspech akce ten dlouhy segment. A tam ten qatar za 35kavios a 4k czk ci kolik pujde stezi prekonat stran pomeru cena/vykon.
Netestoval jsem to, ale napadají mě tyto řešení. Odlet z balkánu, bulharska, rumunska. A část z Asie do Sydney absolvovat v nízkonákladovce.. Koupit jako dvě OW.
Napadá mě AirAsiaX který z KUL lítají do Istanbulu, případně se dá přes Uzbekistán, tam se dá dostat s Pegasusem..
Diky všem za tipy, bud jsem nasel pres BKK nebo pres KUL s AirAirabia. Vzhledem k odbavenemu závadu mi vychazi dobre Omanair pres MUC za 10K CZK PRG-KUL.