Našel jsem skvělou low-cost kombinaci, jak během 3–4 týdnů procestovat kus Asie i Blízkého východu za opravdu minimální cenu: 1️⃣ Z Prahy/Vídně do Kuvajtu už od cca 2 500 Kč s Pegasus Airlines 2️⃣ Z Kuvajtu do Káthmándú (Nepál) za cca 2 400 Kč s Kuwait Airways 3️⃣ Z KTM do Dháky za cca 2 300 Kč s Biman Bangladesh Airlines 4️⃣ Levně autobusem do Kalkaty a odtud do Manily asi za 2 000 Kč s AirAsia (přes Kuala Lumpur) 5️⃣ Z Manily do Tchaj-peje kolem 1 100 Kč s Cebu Pacific 6️⃣ Z Tchaj-peje do Hongkongu asi 900 Kč s vícero  aerolinkami 7️⃣ A zpět z Macaa do Londýna v akci s China Southern Airlines za cca 3 800–4 000 Kč ➡️ Z Londýna pak za pár stovek zpět do Prahy/Vídně . 💰 Celkem letenky přibližně 14 000–16 000 Kč 🗓️ Nejlepší termíny, které jsem našel: květen / červen 🎒 Ideální délka cesty: 3–4 týdny (jde i kratší, ale to bych moc nedoporučoval). Skvělá příležitost poznat několik úplně odlišných kultur během jediné cesty 🌏 Kdo by do toho šel? 👀 Osobně koupeno a těším se na tyto netradiční destinace :) Víza zde nejsou problém a skoro vše bud bez viz nebo jdou zařídit online/po příletu!  .

🌍✈️ Poznání 7 zemí už od 14 240 Kč!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Našel jsem skvělou low-cost kombinaci, jak během 3–4 týdnů procestovat kus Asie i Blízkého východu za opravdu minimální cenu:

1️⃣ Z Prahy/Vídně do Kuvajtu už od cca 2 500 Kč s Pegasus Airlines
2️⃣ Z Kuvajtu do Káthmándú (Nepál) za cca 2 400 Kč s Kuwait Airways
3️⃣ Z KTM do Dháky za cca 2 300 Kč s Biman Bangladesh Airlines
4️⃣ Levně autobusem do Kalkaty a odtud do Manily asi za 2 000 Kč s AirAsia (přes Kuala Lumpur)
5️⃣ Z Manily do Tchaj-peje kolem 1 100 Kč s Cebu Pacific
6️⃣ Z Tchaj-peje do Hongkongu asi 900 Kč s vícero  aerolinkami
7️⃣ A zpět z Macaa do Londýna v akci s China Southern Airlines za cca 3 800–4 000 Kč
➡️ Z Londýna pak za pár stovek zpět do Prahy/Vídně .

💰 Celkem letenky přibližně 14 000–16 000 Kč
🗓️ Nejlepší termíny, které jsem našel: květen / červen
🎒 Ideální délka cesty: 3–4 týdny (jde i kratší, ale to bych moc nedoporučoval).

Skvělá příležitost poznat několik úplně odlišných kultur během jediné cesty 🌏
Kdo by do toho šel? 👀

Osobně koupeno a těším se na tyto netradiční destinace :) Víza zde nejsou problém a skoro vše bud bez viz nebo jdou zařídit online/po příletu!

2

:)

0 Citovat

Proč vytvářet několik nových vláken na nové letenky, když tady existují zaběhlé Letenkový koutek a Ticket Point. Zbytečný balast a chaos. Smajlíci to ještě umocňují. Zapadnou pak diskutovaná vlákna na hlavní stránce, což je škoda. Stačí to hodit do jednoho vlákna. Alespoň za mě.

11 Citovat

Souhlasím, bylo by to lepší. Letenkovy koutek sleduje hodně lidí, ja v podstatě denně.

1
3 reakce