✈️ **Akční letenky s AirAsia X – LGW 🇬🇧 → KUL 🇲🇾 6 200 Kč round-trip! 🎉

Založil před 3 měs Tomnacestach ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

✈️ **Akční letenky s AirAsia X – London (Gatwick) 🇬🇧 → Kuala Lumpur 🇲🇾 už od cca 6 200 Kč round-trip! 🎉

🌴 Trasa: z London Gatwick Airport (LGW) do Kuala Lumpur International Airport (KUL) a zpět
🗓️ Dostupné termíny: červen až listopad 2026 – spousta možností prověřených v různých měsících 🌞🍁
💰 Cena cca: od ~6 200 Kč za zpáteční let ✈️

👉 Lety bývají nejlevnější zejména v léto a podzim , takže ideální pro jarní či letní plánování výletu do jihovýchodní Asie 🌏
👉 Cena je orientační a závisí na dostupnosti – doporučuji zarezervovat co nejdřív, než se akční tarify vyprodají 😊

Kdo plánuje návštěvu Malajsie? 🗺️👇

0

Já letím do Kuala Lumpur z Istanbulu cca za 5 tisíc, v březnu. Je to dražší, ale Turkish Airlines jsou daleko lepší, než AirAsiaX.

1 Citovat

On to není takový hit - potřebuješ ETu, letíš lowcostem a ještě musíš koupit letenku do Londýna na to správné letiště.

Tohle je rozhodně lepší:

https://www.fly4free.com/flight-...to-asia-3/

4 Citovat

Na která data vidíš 6k?  Mám jen 440 USD.

0 Citovat

Koukám na to a už je to také přebrané, článek je 6 dní starý, ale ještě v pondělí to za ty ceny na některé termíny reálně bylo - minimálně KL.

1 Citovat

Tomenacestach, nešlo by to psát bez těch retardovaných obrazků? Připadám si jak v mateřský školce, vždyť se to nedá ani přečíst.

3 Citovat

Upravil CHATGPT a bohužel mě systém dal do spamu a tak se akce neukazala dříve tak sorry :) ano ještě o víkendu při zahajeni prodeje bylo termínu plno a i červen i listopad normálně za 6k :))

0 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

On to není takový hit - potřebuješ ETu, letíš lowcostem a ještě musíš koupit letenku do Londýna na to správné letiště.

Tohle je rozhodně lepší:

https://www.fly4free.com/flight-...to-asia-3/

Toto měla Saudia i z Milána pár týdnů zpět :)

0 Citovat

To je skoro jak teleshopping Tome ty tvoje vlákna...

7 Citovat

Tomnacestach napsal(a):

Upravil CHATGPT a bohužel mě systém dal do spamu ...

Toto mi hlava nebere, prečo niekto potrebuje aj vlastné príspevky v rámci diskusie upravovať pomocou AI... Asi som už starý.

10
9 reakcí