Už delší dobu se trápím s kombinacemi letů do Cancúnu, nemám nijak přehnané požadavky, problémem je spíše délka pobytu v podobě 45-60 dní a to od února / března na jakékoliv termíny, které budou k dispozici. Hledám letenky pro 2 osoby, takřka odkudkoliv z Evropy s návratem kamkoliv (s rozumným spojem na místo odletu / příletu). V pořádku by byl i delší stop-over (3-7 dní) v NY, San Franciscu nebo Los Angeles. Včera se mi podařilo najít přímý spoj Madrid > Cancún za cca. 4200 Kč (one-way), tj. 8400 Kč na termín 15.2. - 19.3., ale problém byl s návazností na předchozí let z Prahy do Madridu bez toho, abychom museli zbytečně přespávat. Podaří se někomu objevit něco napínavějšího v jakékoliv rozumné kombinaci? Za kvalitní spoj nabízím i nějaký finanční bonusík. .

Challenge: Cancún na 45-60 dní za super cenu?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Už delší dobu se trápím s kombinacemi letů do Cancúnu, nemám nijak přehnané požadavky, problémem je spíše délka pobytu v podobě 45-60 dní a to od února / března na jakékoliv termíny, které budou k dispozici.

Hledám letenky pro 2 osoby, takřka odkudkoliv z Evropy s návratem kamkoliv (s rozumným spojem na místo odletu / příletu). V pořádku by byl i delší stop-over (3-7 dní) v NY, San Franciscu nebo Los Angeles.

Včera se mi podařilo najít přímý spoj Madrid > Cancún za cca. 4200 Kč (one-way), tj. 8400 Kč na termín 15.2. - 19.3., ale problém byl s návazností na předchozí let z Prahy do Madridu bez toho, abychom museli zbytečně přespávat.

Podaří se někomu objevit něco napínavějšího v jakékoliv rozumné kombinaci? Za kvalitní spoj nabízím i nějaký finanční bonusík.

0

Uplne nevim jak by se mela dat identifikovat "rozumnejsi kombinace" - neuvedl si tady jake si spocital celkove naklady na cestu, takze mi neni jasne co chces challengovat.. smiley Pripada mi to jak kdybys chtel jet z Prahy do Brna a chtel od nekoho challengovat cenu, kdyz znas cenu listku v Brne na MHD ktera te odveze od nadrazi do Cejlu.. smiley

8400 je cena kterou podle me na tohle obdobi tezko nekdo prekona - nemecke chartery (kterych teda zatim je letos vyrazne mene nez v minulych letech) byvaji vetsinou na 7 - 21 dnu (parkrat sem videl i delsi ale to uz je dost rarita a rozhodne ne do CUN)..

15.2. - 19.3. nevychazi uplne jako 45 - 60 dnu smiley, kazdopadne jestli ses s tim ok, tak bych se urcite zameril na tu letenku za 8400 a optimalizoval spis cestu do Madridu (treba z Berlina lita easyJet, zpatecka se da chytit do 2k).

Pokud bych nevystoural nic rozumneho, tak bych poprosil Lukase Horaka (treba v tom poslednim prispevku o letech do USA), jestli aktualne nevi o nejake akci z blizkeho okoli do Dallasu (nejake akce jsou / byly? ted z BTS) a zkusil bych si z DFW - CUN chytit Spirit, idealne s pouzitim nejakeho promokodu, ktery cenu jeste o par dolaru snizi, na US sitech jich ted par kolovalo.. Pripadne akce na Chicago z Berlina + Spirit..

Ale obavam se, ze vsechny tyhle varianty finalne vzhledem k brzkemu terminu (odjezd za mesic) skonci nekde u castky +-15k - a to bych si radsi za 17k vzal Air France z Prahy a nic neresil..smiley

0 Citovat

On je trochu problém v tom, že v tarifu, který je koukám stále dostupný jako 2x one-way z Madridu do Cancúnu a zase naopak to nelze za specifikovanou cenu v Matrixu u let. společnosti rezervovat, tam je totiž cena o poznání vyšší. Ten termín jsem uváděl jen pro příklad, protože delší období se za tu cenu dá sehnat taky, aspoň podle matrixu.

Pak opravdu nejlíp vychází zatím Air France z Prahy s jedním přestupem. Spíš mě zajímalo, jestli je rozumný zkoušet kombinovat spíš Německo, typu Hamburk a nebo např. Londýn, protože se sem tam objeví zajímavej tarif, většinou limitovanej na 3týdenní pobyt.

Pokud by se našlo něco na 1,5 - 2 měsíce s odletem kolem ČR mezi 14-15k bylo by to asi nejideálnější. Pokud nepřijdu na to, jak rezervovat spoj z Madridu ... smiley

Jinak celkově vyšla varianta z Madridu na 8400 Kč letenka MAD > CAN + cca. 3500 Kč za letenku PRG > MAD, tj. jsme na nějakých 11900 Kč, což je moc pěkná cena i vzhledem k tomu, že z Madridu se letí přímo. Letenky pro dva by takto vyšly na cca. 24 tisíc, oproti třeba Air France v klasickým tarifu, který vychází o 12k víc.

0
2 reakce