Aruba nebo Curaçao léto
Zdravím všechny,
jeden dotaz či spíše ujištění, sleduji to už delší dobu, ale asi letenky na toto léto Aruba či Curaçao, to už je spíše z říše sci-fi, že?
Děkuji předem a přeji fajn den.
Jarda
Na tyto dva ostrovy (a také na Bonaire) se vyplatí letět z AMS a využít nabídku TUI nebo Corendon. Naprosto bez problémů se člověk dostane na cenu od nich nižší než kdyby si vše skládal sám. Kdo si cestu spojí s návštěvou Amsterdamu, tak ve 4 lidech jasná volba. Ceny těch cestovek jsou často velmi výhodné a nejedná se jen o last minute.
Zdravím,
no nenapsal jsem to zásadní, sháním za slušnější cenu a ne za skoro 30 tisíc za osobu... Jinak děkuji za doporučení, nejvíce jsem koukal na KLM z AMS a mrknu tedy na TUI a Corendon.
Přeji fajn víkend.
Pokud by se dalo uvažovat i o jiném ostrovu, tak vždycky je za slušnou cenu Roatán z Mnichova. I v létě.
Děkuji, koukal jsem na to, je to o něco lepší, ale když to je let ne na den a pár hodin k tomu, tak se to šplhá. No uvidíme, ještě prověřím ty zájezdy z Holandska a maximálně skončíme někde v Evropě, třeba na Tenerife :-) Už tak jsme pokročili, priorita byla jinde, ale ve třech s dcerkou prostě dát 80 tisíc a více za letenky nemůžeme...