FlyOne
Ahoj. Před pár měsíci jsem chytl tu jejich akci PRG - RMO - TAS (RT). Cena výborná (kolem 2000 Kč za RT). Týden na to, změnili letový řád, takže z pár hodin čekačky v RMO vzniklo třeba 12 hodin. A o dva dny později úplně posunuli novou linku RMO - TAS z července na konec října (já mám září). Přišel email o zrušení mé letenky kvůli jejich změnám a odkaz na manage my booking, kde bylo na výběr buď zažádat o refund nebo nová vybrat nové termíny. Jenže kalendář s novými termíny byl prázdný - nic tam nešlo vybrat. Oni totiž nejdříve prodávali od července letenky s přestupem PRG - TAS s celkem rychlým přestupem v RMO. Pak rozesrali lety PRG - RMO a nakonec posunuli rozlítání nové linky RMO - TAS až na konec října. Navíc už nenabízí ke koupi letenku PRG - TAS, ale teoreticky by si to musel člověk s nimi poskládat sám po jednotlivých segmentech. Psal jsem jim přes jejich kontaktní formulář, že nechci refund, ale žádám o rebooking (včetně všech printscreenů atd). To už je cca šest týdnů (dostal jsem automatický email s potvrzením s číslem reklamace). Bez reakce. Pak jsem před dvěma týdny posílal připomenutí. Opět bez reakce. A to samé před týdnem. Tento týden už chci postupovat přímo přes nějakou instituci. Někdo ten samý problém nebo řešil s nimi něco podobného a měl by radu kam se obrátit. Díky PS: TAS z PRG RT za 2000 se mi jim jako nechce nechávat jen tak bez boje.
Asi normálně na Úřad pro civilní letectví České republiky, případně i Moldavska.
Pokud trváš na dopravě do Taškentu, tak teď je to na bedrech aerolinky. Refundem tě vyfuckovat nemůžou. Letíš z EU, chrání tě unijní právo.
Fakt si myslíte, že aerolinka z Moldávie vás bude rebookovat na jinou aerolinku? :-D
Jako jo, teorie je to hezká, můžete se odvolávat třeba na lampárnu, ale praxe má trošku jinou barvu.
Viděl snad někdy někdo, že by vás třeba wizzair rebookoval na Emirates?