Dobrý den/Ahoj, ráda bych Vás poprosila o radu při nároku na ubytování od společnosti Etihad. Při zpáteční cestě ze Srí Lanky máme v Abu Dhabí 18 hodin přestup. Nevíte prosím, zda je možné sehnat ubytování přímo od Etihad - zdarma? u Emirates jsme měli nárok již na kratším přestupu, nicméně jsem nebyla nikde schopna tuto informaci sehnat. druhý dotaz se týká víza, je zpoplatněn? Moc vám děkuji za pomoc Jana .

Etihad - nárok na ubytování

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Dobrý den/Ahoj,

ráda bych Vás poprosila o radu při nároku na ubytování od společnosti Etihad.
Při zpáteční cestě ze Srí Lanky máme v Abu Dhabí 18 hodin přestup. Nevíte prosím, zda je možné sehnat ubytování přímo od Etihad - zdarma?
u Emirates jsme měli nárok již na kratším přestupu, nicméně jsem nebyla nikde schopna tuto informaci sehnat.
druhý dotaz se týká víza, je zpoplatněn?

Moc vám děkuji za pomoc

Jana

0

A to je takovy problém se telefonem informovat primo v etihad smiley

0 Citovat

a to je taky problem v kratkosti napisat odpoved ak to nahodou niekto vie? podla mna verejne forum je prave na pokladanie takychto otazok...by si neveril, ale mnozstvo ludi nerado telefonuje ( mozno aj kvoli moznej jazykovej bariere ).

0 Citovat

Moc děkuji Matt smiley

0 Citovat

Ahoj,
Vízum již není třeba.
http://www.mzv.cz/abudhabi/cz/vizove_a_ ... stupu.html
Já čekal 14 hodin, ale vyšlo to na den. Přílet jsem měl v 6:00 místního času. Takže taxi a výlet do města. Každopádně nic moc tam toho k vidění není . Taxi tam a zpět cca 600 korun (800? presne si nevzpominam, vic ale urcite ne).

0 Citovat

Moc ti děkuji, hezký den

0 Citovat

Etihad tohle nenabizi pro ekonomickou tridu. Zdarma noc mas jen v pripade bussiness a first class. Jediny co maji tak si muzes koupit stopover s tim ze musis zustat dve noci a jednu ti daji gratis...

0 Citovat

Moc děkuji

J.

0 Citovat

Ahoj, nevíte, zda stále platí, že pro třídu Economy nenabízí Etihad hotel zdarma při layoveru? Máme přes 12 hodin v Abu Dhabi přes noc.

Zde jsem si našel odpověď, volal jsem i do Etihadu, kde mi odpověděli tak, že mají dřívější let, než je ten můj, takže ne.

Doporučeno ubytování v Premier Inn

Does Etihad offer accommodation for guests on long transit?

We offer complimentary accommodation services for eligible guests connecting to and from Abu Dhabi International Airport, depending on the fare and route you purchased.

The following guests with a transit time between 8 to 24 hours in Abu Dhabi may request for this service (terms and conditions apply):

First and Business Class guests holding a confirmed booking.

Economy Class guests on certain pre-approved routes only, subject to restrictions.

This applies to the first scheduled connecting Etihad flight from Abu Dhabi.

If you require a visa to enter the UAE, requests must be made no later than 5 days before departure. If you do not require a visa to enter the UAE, requests can be made 48 hours before departure.

Please contact us or your travel agent to know more or confirm whether this service is available for your journey.

0
8 reakcí