Zdravim, chtela bych se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s Gotogate a jejich Flexible ticket. Hledam ted letenky z Prahy do Colomba s rocni platnosti. Vzhledem k tomu, ze odlet tam ale bude az v dubnu, tak je uz ted dopredu jasne, ze budu muset zmenit datum zpatecni letenky. Hledam proto letenku, u ktere se datum bude dat zmenit za co nejmensi obnos. A dnes jsem narazila prave na Gotogate, kteri pri vyberu letenky nabizeji tzv. Flexible ticket. http://www.gotogate.co.uk/flexible-ticket V podminkach potom pisou nasledujici: "When rebooking, the journey must be completed within one year from the time of booking." http://www.gotogate.co.uk/terms-conditi ... bookticket Letenka, kterou jsem pres ne nasla je od Emirates. Na webu Emirates pisou, ze ma platnost pouze tri mesice. Myslite, ze budu diky te Flexible ticket moct prebookovat datum na vic nez tri mesice, ktery jsou oficialne od Emirates? Nemate s touhle Flexible ticket nekdo osobni zkusenost? .

Gotogate Flexible ticket

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

3 reakce

Zdravim,
chtela bych se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s Gotogate a jejich Flexible ticket.
Hledam ted letenky z Prahy do Colomba s rocni platnosti. Vzhledem k tomu, ze odlet tam ale bude az v dubnu, tak je uz ted dopredu jasne, ze budu muset zmenit datum zpatecni letenky. Hledam proto letenku, u ktere se datum bude dat zmenit za co nejmensi obnos. A dnes jsem narazila prave na Gotogate, kteri pri vyberu letenky nabizeji tzv. Flexible ticket.
http://www.gotogate.co.uk/flexible-ticket

V podminkach potom pisou nasledujici:
"When rebooking, the journey must be completed within one year from the time of booking."
http://www.gotogate.co.uk/terms-conditi ... bookticket

Letenka, kterou jsem pres ne nasla je od Emirates. Na webu Emirates pisou, ze ma platnost pouze tri mesice.
Myslite, ze budu diky te Flexible ticket moct prebookovat datum na vic nez tri mesice, ktery jsou oficialne od Emirates?
Nemate s touhle Flexible ticket nekdo osobni zkusenost?

0

gotogate není letecká společnost, tudíž ti nemůže prodat letenky v jiném tarifu. Návratové datum, které nelze nyní vybrat, se volí tak, že kontaktuješ prodejce a on ti koupi letenku s nejpozdějším termínem návratu + dá informaci k rezervaci. Následně ti bezplatně změní termín. Vše je ale nutné dělat osobně, nikoliv přes rez.systém.

0 Citovat

Terko, ja uz jsem to tady psal v jinem threadu - ale byl jsem pracovne nekolik mesicu v Bangalore a musel jsem se tam neplanovane zdrzet - takze jsem dokonce 2x musel menit odlet, letenku jsem mel s EK.

Emirates urcite zmeny na letence umoznuji, jestli ses z Prahy, skoc si do Slovace (Na Prikopech) - je tam CZ pobocka Emiratu, ochotne ti reknou jake jsou podminky / ceny pro zmeny (nebo se tam da zavolat).. Za zmenu byl poplatek tusim nejakych par tisic (myslim ze okolo 6500RS - coz bylo tenkrat asi 2300,-kc) - jediny problem byl v tom, ze me nejdriv prepojili na Indicke call centrum (kde nebylo nikomu rozumet), tak jsem zavolal do Prahy (coz stalo z O2 simky docela majlant) abych zjistil, ze zmena se musi udelat (ted uz urcite pujde i online) na pobocce - nastesti byla jedna v Bangelore v centru, tak sem tam zajel o vikendu taxikem.

V Colombu je pobocka taky..

0 Citovat

Diky za odpovedi.

0
3 reakce