Ahoj, Priblizne od kvetna budu pracovne na 2 roky v Jizni Africe (Johannesburg). Neporadite mi, kde hledat levne letenky z JNB po okoli (Mauritius, Zanzibar, safari, exotika) pripadne nejake slevy na ubytovani v primorskych mestech (Cape Town, Durban etc)? Dival jsem se na letenky zpet do CR, nejlevnejsi jsem nasel s Turkish Airlines pres Istanbul za 14k zpatecni - myslite, ze se da najit levneji? Termin - kolem Vanoc 2015 (pulka prosince / pulka ledna) Diky za jakykoli tip. Honza .

Jizni Afrika - moznosti cestovani

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Ahoj,

Priblizne od kvetna budu pracovne na 2 roky v Jizni Africe (Johannesburg). Neporadite mi, kde hledat levne letenky z JNB po okoli (Mauritius, Zanzibar, safari, exotika) pripadne nejake slevy na ubytovani v primorskych mestech (Cape Town, Durban etc)?

Dival jsem se na letenky zpet do CR, nejlevnejsi jsem nasel s Turkish Airlines pres Istanbul za 14k zpatecni - myslite, ze se da najit levneji? Termin - kolem Vanoc 2015 (pulka prosince / pulka ledna)

Diky za jakykoli tip.

Honza

0

ahoj
já jsem byla v JARu loňský únor. Do JNB jsme letěli s LH, ale co tak koukám, tak nejlepší nabídky mají vážně Turkish. 14,000,- je super cena smiley co se týče letenek do ZNZ apod, tak to ti neporadím. Určitě ale musíš navštívit národní park Kruger... je to to nejhezčí, co jsem kdy viděla. V JNB jsme si půjčili auto a hurá do parku a poté do Swazijska také krásné smiley

0 Citovat

ještě se podívejte tady...
http://www.southafrica.info/travel/advi ... NtUVfmG9Rc

0 Citovat

A jak je to s ridicakem? Vim, ze se jezdi vlevo, ale potrebujes nejaky mezinarodni ridicak, nebo Ti staci normalni?

Diky za tipy, za ty dva roky snad stihnem procestovat spoustu mist smiley

0 Citovat

ano, jezdí se tam vlevo... první den to byla docela sranda smiley hlavně na křižovatkách smiley) ale pak už se to dalo... jinak mezinárodní řidičák po nás v JNB nechtěli, ale mohli ho chtít... spíš si ho nechte udělat.. stojí to 50,- smiley

0 Citovat

Jeste pred odletem v Praze? Nebo na miste?

0 Citovat

v Praze.. ale fakt je to rychlovka na počkání a za 50 Kc smiley

0
6 reakcí