Dobrý den, chtěl bych požádat o radu k ceně letenky do Lisabonu, nejlépe poblíž Brna (ale i Vídeň/Bratislava/Praha/Katovice). Jde mi o červnový termín, okolo 10. – 20. 6. Našel jsem cenu Brno – Lisabon za necelé 2.000 (stačí příruční zavazadlo) a zajímá mě, jestli je vhodné zakoupit, nebo čekat třeba na čtyři až šest týdnů před daným odletem. Předem mockrát děkuji za projevenou ochotu a případné další tipy. .

Portugalsko - červen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu k ceně letenky do Lisabonu, nejlépe poblíž Brna (ale i Vídeň/Bratislava/Praha/Katovice). Jde mi o červnový termín, okolo 10. – 20. 6.
Našel jsem cenu Brno – Lisabon za necelé 2.000 (stačí příruční zavazadlo) a zajímá mě, jestli je vhodné zakoupit, nebo čekat třeba na čtyři až šest týdnů před daným odletem.

Předem mockrát děkuji za projevenou ochotu a případné další tipy.

0

To je asi jednosmerna letenka, ze? Na Lisabon ciham uz delsi dobu, ale vetsinou jsou ceny za zpatecku kolem 4K.

0 Citovat

Ano, pardon, jde o jednosměrnou letenku, neboť nevím, kdy se mám vracet (ale pravděpodobně to bude ještě horší – termín cca 1. – 7. srpna.)
Díky za názor a info s analýzou!

0 Citovat

Osobně bych asi šel do EasyJetu, nemají hmotnostní limit pro kabinové zavazadlo a hlavně nemusíš letět oklikou přes Londýn smiley

0 Citovat

10 kg je s ryanem snad ok, přitom ještě můžu mít druhé zavazadlo, pokud dobře koukám.

cena letenky na Ryanu se mírně zvedla, vzhledem k tomu, že jsem zatím nezakoupil, dá se předvídat, že se cena bude jen zvyšovat? event. že už je možné čekat jen na ono riskantní zlevnění 4-6 týdnů před odletem? (nebo na to vůbec neexistuje pravidlo?)

0
4 reakce