Ahoj, jedu na léto makat do USA, budu kousek od Santa Cruz, a po skončení práce se potřebuju dostat nějak do NYC, odkud mám placenou letenku do Prahy. Tak se chci zeptat, kdo je zběhlej a má zkušenosti s cenama letenek po USA. Pro mě by bylo nejlepší letět ze San Francisca nebo San Jose, tak mě zajímá na jakou cenu se jde dostat? Momentálně to je tak 180$, což se mi zdá docela dost, ještě před vánocema se to pohybovalo kolem 140$ (s výhledem pár měsíců dopředu). Nevíte někdo jaký je minimum, za který se dá v nějaký akci pořídit nejlevnější letenka a s jakym předstihem cca? Poletim tak kolem 8. září. díky všem!  .

letenka Kalifornie - NYC, jaká cena je dobrá?

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, jedu na léto makat do USA, budu kousek od Santa Cruz, a po skončení práce se potřebuju dostat nějak do NYC, odkud mám placenou letenku do Prahy. Tak se chci zeptat, kdo je zběhlej a má zkušenosti s cenama letenek po USA.
Pro mě by bylo nejlepší letět ze San Francisca nebo San Jose, tak mě zajímá na jakou cenu se jde dostat? Momentálně to je tak 180$, což se mi zdá docela dost, ještě před vánocema se to pohybovalo kolem 140$ (s výhledem pár měsíců dopředu). Nevíte někdo jaký je minimum, za který se dá v nějaký akci pořídit nejlevnější letenka a s jakym předstihem cca? Poletim tak kolem 8. září.

díky všem! smiley

0

Bohuzel ti nejsem schopen poradit one-way, ale za dobrou cenu je povazovanych $250 za zpatecku.. Nedavno probehla na forech libovka - za $250 prvni tridou z WAS do LAS - ale byl to hidden city ticketing, takze pro nekoho kdo bude makat a chtit se vratit se zavazadlama bohuzel nepouzitelne smiley

Jeste si vzpominam na Vegas z Philly (one-way) za $150 - taky to bylo na FT jako velka pecka a lidi to kupovali - ale bylo to mimo sezonu.. Mas to za tech $180 i se zavazadlem? Jestli ano, tak bych to koupil, jestli ne, tak bych si pockal na nejakou pecku za $150 (a zbylych $30 dal za kufry)..

Dalsi moznost je pockat na nejaky zazrak (error fare) ale vis jak to chodi - mozna pride, mozna nepride a mozna nebudes ve spravnou dobu u pc smiley

0 Citovat

Jeste jsem namatkou koukal do matrixu a nejzajimavejsi co jsem nasel tvym smerem:

Las Vegas - Washington - $79
Las Vegas - Philly - $99
Los Angeles - Boston - $122

Ceny jsou za jednosmerne letenky bez zavazadel - vsechny tri mesta maji super dostupnost do NYC - a ceny jsou na duben - tzn. na zari bych koukal na prelomu cervence a srpna..

0 Citovat

Kup si letenku přes Priceline.com - name your own price, v USA funguje dobře. Za zavazadlo se neplatí, pokud máš navazující let mimo USA (pokud to teda v poslední době nezměnili).

0 Citovat

Jestli myslíš Priceline, tak letenku jsem tak ještě nekupoval, protože problém je, že se vzdáváš flexibility - můžou ti přiřadit jakýkoliv let v ten daný den. Na hotely to funguje perfektně - mám odzkoušeno. Dá se dostat poměrně výrazně pod nejnižší ceny na bookovacích portálech.

0 Citovat

Super, díky všem za zkušenosti a rady! smiley Tak jsem teď koukal na web Southwestu, a one way SF-NYC se dá celkem v klidu sehnat za 150-160 doláčů s jednim přestupem(koukám na duben) což je v pohodě, a sou v tom dvě zavazadla. Takže asi problém vyřešenej Southwestem... smiley smiley

0 Citovat

Jeste zkus monitorovat jako zalohu akce jetBlue - do zitrka bezi jarni akce, jsou tam docela hezke kousky - i tvym smerem:

www2.jetblue.com/deals/great-minds-fly-alike/

0
6 reakcí