Dobrý den, moc rád bych poprosil o jakoukoli radu či pomoc, jak se v tomto termínu co nejlevněji dostat do USA, tedy do New Yorku, termíny moc posouvat nemohu, možná jedině přílet, jinak mám víceméně svázané ruce. Jsem schopen odlétat z jakéhokoli okolního letiště, tedy Brno / Ostrava / Krakow / Katowice / Vídeň popřípadě jiné, které by se jevilo jako dobré řešení. Přestupovat jsem ochoten klidně v "tramtárii"  .

Praha (okolní letiště) -> NYC 31. 8. - 16. 9.

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

0 reakcí

Dobrý den,

moc rád bych poprosil o jakoukoli radu či pomoc, jak se v tomto termínu co nejlevněji dostat do USA, tedy do New Yorku, termíny moc posouvat nemohu, možná jedině přílet, jinak mám víceméně svázané ruce. Jsem schopen odlétat z jakéhokoli okolního letiště, tedy Brno / Ostrava / Krakow / Katowice / Vídeň popřípadě jiné, které by se jevilo jako dobré řešení. Přestupovat jsem ochoten klidně v "tramtárii" smiley jen abych se do New Yorku dostal co možná nejlevněji, jsem student, a právě proto se snažím na letence co možná nejvíce ušetřit.

Chtěl bych se s cenou letenky dostat co nejhlouběji pod 15.000,- Kč, nejlépe na 10.000,-. Počítám s tím, že 15 dní strávených v USA mě také výjde na pěkné peníze, pakliže chci co možná nejvíce procestovat památky + ubytování a strava. Je toto možné zvládnout s 30.000,- Kč na kontě, nebo je potřeba našetřit mnohem více?

P

0
0 reakcí