Ahoj všichni, chystám se na výlet do Edinburghu. Termín nejlépe duben nebo květen, kombinace dopravy je mi jedno, ráda se po cestě někde podívám. Dlouhé cestování mi nijak nevadí, v Norsku jsem přežila 26 hodin ve vlaku  .

Edinburgh duben, květen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj všichni, chystám se na výlet do Edinburghu. Termín nejlépe duben nebo květen, kombinace dopravy je mi jedno, ráda se po cestě někde podívám. Dlouhé cestování mi nijak nevadí, v Norsku jsem přežila 26 hodin ve vlaku smiley Přímé letenky mi přijdou opravdu drahé. Začala jsem i přemýšlet nad letenkou do Londýna a pak busem nahoru se zastávkama v zajímavých místech. Budu ráda za každý tip smiley

0

Přeprava po Anglii není zrovna nejlevnější. Osobně jsem letěl z Katowic do Glasgow a vychází to dost levně u Wizzair. Do Edinburghu to je pak cca hodina autobusem.

0 Citovat

Díky za radu, to by asi šlo. Ale docela uvažuju, že využiji služeb Megabusu a trochu se podívám i po Anglii.

0 Citovat

Já jsem předloni dělala krátký skotský trip z Londýna - Megabusem do Inverness (cesta přes noc, takže pohoda, člověk se prospal), pak National Expressem do Edinburgu a zpátky EasyJetem, ovšem nespěchat zpět do práce, jela bych zpátky zase busem. Takže za sebe určitě autobusovou dopravu. Jinak vlaky po Británii taky vycházejí dost levně, pokud je člověk kupuje s velkým předstihem.

0 Citovat

Jsem právě v Edinburghu a letěl jsem přesně jak píše s0ny. Z Katovic za pětistovku do Glasgow a odtud za libru Megabusem do Edinburghu. Pokud chceš pojezdit po Anglii, leť co nejlevnějším letem kamkoliv do Anglie a pak už si ji tím Megabusem projezdíš, jak budeš chtít. smiley

0
4 reakce