Ahoj, když si znovu pozorně čtu podmínky pro příruční zavazadla, tak mi z toho vychází, že na osobu si mohu vzít jedno menší do max. rozměrů 50x40x20cm (např. brašna na foťák, dámská kabelka, batoh...) a k tomu si mohu vzít ještě jedno větší do rozměrů 56x45x25cm, které mi u vytížených letů odbaví. Rozumím tomu správně? Když jsem to četl před nějakým časem, tak nevím proč, ale rozuměl jsem tomu stylem buď menší zavazadlo nebo to větší, ale určitě ne oba najednou. http://www.easyjet.com/cs/o/prirucni-zavazadlo .

2 povolená zavazadla na osobu?

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj,

když si znovu pozorně čtu podmínky pro příruční zavazadla, tak mi z toho vychází, že na osobu si mohu vzít jedno menší do max. rozměrů 50x40x20cm (např. brašna na foťák, dámská kabelka, batoh...) a k tomu si mohu vzít ještě jedno větší do rozměrů 56x45x25cm, které mi u vytížených letů odbaví.

Rozumím tomu správně? Když jsem to četl před nějakým časem, tak nevím proč, ale rozuměl jsem tomu stylem buď menší zavazadlo nebo to větší, ale určitě ne oba najednou.

http://www.easyjet.com/cs/o/prirucni-zavazadlo

0

No mě tam plete to slůvko "stále":

Abyste mohli této záruky využít, jednoduše si vezměte JEDNO o něco menší zavazadlo, které není větší než 50 x 40 x 20 cm, včetně držadel a koleček, a my vám zaručíme, že bude vždy přepraveno spolu s vámi buď ve schránce nad sedadly, nebo v případě potřeby pod sedadlem před vámi.

Stále si můžete vzít JEDNO o něco větší zavazadlo s maximálními rozměry do 56 x 45 x 25 cm, včetně držadel a koleček, ale při některých vytížených letech je možné, že toto zavazadlo bude muset být odbaveno do zavazadlového prostoru. Nezapomínejte, že děti do dvou let sedící na klíně dospělé osoby nemají povoleno příruční zavazadlo.


A není tedy možné mít brašnu na foťák nebo žena kabelku a k tomu mít prostě kufr? Nerad bych totiž měl foťák v kufru, který mi potom odbaví. Nebo třeba doklady, peníze. To vše musí mít člověk po kapsách?

0 Citovat

Jo o tom easyJet Plus Speedy Boarding jsem četl, ale cenu taky nevím. No jsem zvědavý. Zkusím tedy mít zavazadlo do té garance, abych opravdu nemusel ten kufr nechat odbavit i s foťákem. Pokud bude problém, tak tu brašnu s foťákem z toho klidně vytáhnu a někde ji tam prostě nacpu smiley, ale odbavit ho prostě nenechám.

0
2 reakce