Gotogate zkušenosti
To je způsobeno tím, že Skyscanner nesrovnává všechny prodejce, ale jen některé, co mu platí provizi a pak ceny letenek se neustále mění a ne vždy se to v reálném čase stihne propsat ke všem prodejcům. Aktualizace probíhají mnohdy jen několikrát denně.
Najdeš si nějaké konkrétní datum, vidíš cenu, rozklikneš, cena se ověří v reálném čase a může to následně stoupnout i klesnout.
Hlavně ty srovnávače pracují s obrovským množství dat, aby byla zaručená dostatečná rychlost vyhledávání, sahají při vyhledávání do cache a teprve, pokud má proběhnout vlastní ticketing, jdou na web dopravce/OTA a tam se ukáže skutečná cena nebo, že letenka už je pryč... Tedy toto je jeden z hlavních důvodů často nesmyslných cen, které se najdou při prvotním vyhledávání.
Tak jedním z důvodu je i reklama. Když už někam kliknu, tak je předpoklad, že koupím letenku nakonec tam.
ale stejně by mě zajímalo jak může nějaký přeprodejce u dálkovky dojít k ceně o 10 000 levnější.
já teda dálkovk preferuju přímo od letecké společnosti, po Evropě to neřeším. To se člověk vždycky nějak dostane.
jedna “z moznosti” je, ze to krizem zadotuji z jinych aktivit. jen aby lidi dostali k sobe na web.
druha z moznosti pak muze (pokud se to furt deje) byt, ze zmeni misto ticketingu. pokud si dobre oamatuju, tak jeste pred covidem to dobre fungovalo u letenek u csa - kdyz se jako misto ticketingu dalo jeddah ci rijad (i kdyz to byla letenka z prahy do nemecka) tak ceny byly znatelne nizsi. no a ty jako cestujici to nemas moznost udelat, ale ota ano.
ale jinak, zejmena u klasickych aerolinek a (hlavne)pokud se budeme bavit o stejnem routingu, jina cesta neni. tarify jsou nahrane a dane a nejakou zazracnou slevu nikdo nikomu neda.
vetsi rozdily pak muzou nastat kdyz resime jen destinaci od - do a neresime ze ota naslo jiny routing, nez nam nabizi aerolinkove nativni vyhledavace. ty casto maji tendenci ignorovat divocejsi routingy, a to hlavne pokud jsou postavene jen na nejakem komplikovanejsim interline tarifu a/nebo tam existuje nejake primejsi spojeni samotnou aerolinlou. pak to bud clovek mize koupit na tom gotogate a nebo zkusit zavolat primo do aerolinky - na call centru to pak jsou casto schopni vydat i na te aerolince.
priklad z relativne nedavne minulosti - potreboval jsem mileage run kvuli statusu (aegean) a chtel jsem na heraklion - aegan nabizel na svym webu nabizel jen klasiku prg - ath - her. moc kratke a blbe casy. ale letuska nasla routing prg - bru - ath - her (prg - bru na SN, zbytek na A3), a kontrola na expert flyeru potvrdila, ze tarif, ktery tohle umoznuje vydat fakt existuje, ale jak brussels airlines tak aegean k zobrazeni takovy kombinace nedonutis. ale OTA jako “neutralni uzemi” ho da.
Sháním levné letenky na Bali na únor a Gotogate má skvělou cenu 13,500 oproti aerolince 19,500 (Qatar). Vůbec se mi přes ně nechce nic kupovat, ale ten rozdíl je šílený.
Na cestě tam jsou dva přestupy DOH (2 hod. a 45 minut) a KUL (1 hod. a 25 min.). Moje obava je, co když se přestup v KUL nestihne? Má na to v tu chvíli nějaký vliv kde jsem koupila letenky, nebo už je to fuk, když budu mít boarding pass od Qataru? Postarají se o další let?
Díky za radu.
Když už letíš, tak případné problémy nemusíš řešit jen s prodejcem. Postarají se, když to bude na jedné letence (je potřeba při koupi dávat pozor).
Základním předpokladem pro Tebe je, aby to bylo na jedné letence. Gotogate, snad si to vybavuji správně, taky umí dělat "komba" poskládaná z různých PNRek, pak následující neplatí.
Tou hranicí, kdy se "správa" tvý rezervace přesune od Gotogate k aerolince je v zásadě jeden den před odletem - pokud dojde ke zrušení letu, změně leťáku apod. 24 hodin před odletem prvního letu a později (a nebo pak cokoli v průběhu letu, jako zpoždění a uletěný přípoj), tak se případné změny již řeší s aerolinkou, nikoli s Gotogate.
Dobře, chápu, ale jak poznám, že je to na jedné letence, že mám jedno PNR? Podle mě se to tváří jako jedna letenka, uplně to samé nabízí i Qatar. Díky
tenhle tarif QR/MH je už pár měsíců známej.. nějakym záhadnym způsobem mají přeprodejci kombinace s přestupy DOH,KUL o dost lepší ceny.. Já se obávám, že to není na jedné letence a je to letenka PRG-KUL + KUL-DPS spojená v jednu. Ale nejsem si jistej. Já se GotoGate vyhýbám a když už tak používám Booking.com který má podobný ceny a je to víceméně dceřiná společnost Gotogate takže to je stejný, ale zákaznickej servis o dost lepší/jednodušší. Pokud by v KUL byl dostatečně dlouhej přestup - přes 6 hodin tak bych to asi riskl.
v případě, že je to fuj-tajbl-multiple-pnr-hack, tak přímo u rezervace bude svítit buď "oneway ticket combination" nebo "self transfer deal". pripadne v rezervaci pak bude svitit podobna informace, ci jeste "self transfer".
pokud u rezervace nebo v seznamu rezervací, ze ktereho jsi to vybrala, ni takoveho nesviti, je to ok.
to Fridgy:
Přestup je krátký jen 1,5 hod.
Jsou to lety VIE - DOH - KUL - DPS a zpět DPS - DOH - VIE.
Jak tedy poznám, že je to jedna nebo dvě letenky?
Lord Pitzbudka napsal(a):v případě, že je to fuj-tajbl-multiple-pnr-hack, tak přímo u rezervace bude svítit buď "oneway ticket combination" nebo "self transfer deal". pripadne v rezervaci pak bude svitit podobna informace, ci jeste "self transfer".
pokud u rezervace nebo v seznamu rezervací, ze ktereho jsi to vybrala, ni takoveho nesviti, je to ok.
Díky, jdu to zkusit.
Pokud se jedná o stejné lety s jedním PNR, jako nabízí přímo web dopravce, tak je to jedna letenka.
Reálně zde ani žádné riziko není, pokud dojde k nějakému posunu letů, sami posílají alternativní itinerář, který je ve většině případů přijatelný a stačí ho jen potvrdit.
Riziko, v případě, že dojde k nějakému posunu letů, které nevyvohuje, zde samozřejmě existuje. A to přesně v tom případě, kdy ten alternativní itinerář nevyhovuje, nebo je nesmyslný (např. Turkish občas posílá alternativní itineáře, kde jeden let začíná o den dřív, než proběhně předchozí let apod.).
A pokud tohle probublá přes gotogate a vy to pak musíte s nima řešit, je to něco, co člověk nechce.
Zajímalo by mě docela, co to bylo přesně za routing a data a čísla letů -> jestli by se to nedalo za nějakou stejně rozumnou cenu koupit u normální konkurence a nebo si to poskládat sám (pokud by to byly fujtajbl kombíčka).
fridgy: Booking dceřiná firma Gotogate? Až na to, že Booking chtěl naopak Gotogate koupit, ale EU mu to zarazila. A taky nevím o tom, že by Booking dělal zákaznický servis Gotogate - vždycky, když jsem nakoupil přes Booking a proklikal se k nějaké pomoci, hodilo mi to číslo na Gotogate.