- Fórum
- Letecké společnosti
- Discount club Wizzair
Discount club Wizzair
@Ridder Aspoň se omluvila, poděkovala. A na Moravě se děkuje stejně jako jinde.
Ale možná jsi usoudil, že nemáš za co děkovat vlastně. V tom případě jsi borec. A to maximální.
Ked kupim dve letenky cez wdc ale nakoniec ja nepoletim (check in samozrejme spravim), poleti len druhy clen. Nebude s tym problem?
bez problemov, ja mam WDC group a takto som kupoval uz letenky pre partiu 4 ludi, kedze to vyslo lacnejsie. ja som bol piaty a neletel som:)
Ahoj, když koupím společně s letenkou i club, let zruší nebo změní a já dam refund dostanu zpět i peníze za club? S tím, že chápu, že to půjde pouze pokud v mezičase další slevu neuvyuziju a členství se budu muset vzdát.
Nevím, jak teď, ale před pár lety jsem si koupil své první letenky s W6 včetně klubu (vyšlo to finančně nastejno), ten let skutečně zrušili a vrátili mi i peníze za členství. Tenkrát jsem to komunikoval nějak mailem a prohlásil jsem, že v dohledné době cestovat nehodlám... snad by to tedy mohlo jít i dnes.
Jan Vidim napsal(a):Ahoj, když koupím společně s letenkou i club, let zruší nebo změní a já dam refund dostanu zpět i peníze za club? S tím, že chápu, že to půjde pouze pokud v mezičase další slevu neuvyuziju a členství se budu muset vzdát.
V kreditu vrátili celou částku i za členství +20%. Předpokládám, že refund bude celá částka.
Odpověď z Wizz. Čo bolo, to bolo... Ale možná to je variabilní, jestli slouží István nebo Leszek.
Please be informed that Wizz Discount Club independent service which gives you possibility to buy reservations with discounts for one year. Wizz Discount Club is nonrefundable.
Michael napsal(a):[citace="Jan Vidim"]
Ahoj, když koupím společně s letenkou i club, let zruší nebo změní a já dam refund dostanu zpět i peníze za club? S tím, že chápu, že to půjde pouze pokud v mezičase další slevu neuvyuziju a členství se budu muset vzdát.
V kreditu vrátili celou částku i za členství +20%. Předpokládám, že refund bude celá částka.
[/citace]
Tak mi nikdy peníze za WDC nevrátili, naposledy se mi koncem 2020 pochlubili, kolik jsem díky členství ušetřil euro. Ve skutečnosti mi postupně všechny letenky zrušili, takže pro mě čistý sjezd. Teď už jedu druhé kolo a asi dopadne stejně :-)
Dog napsal(a):[citace="Michael"]
[citace="Jan Vidim"]
[/citace]
Tak mi nikdy peníze za WDC nevrátili, naposledy se mi koncem 2020 pochlubili, kolik jsem díky členství ušetřil euro. Ve skutečnosti mi postupně všechny letenky zrušili, takže pro mě čistý sjezd. Teď už jedu druhé kolo a asi dopadne stejně :-)
[/citace]
No já to měl jen u jedné letenky pro 2 osoby, kde při zrušení mi tu částku vrátili. Pokud bych na to členství koupil více letenek a postupně mi všechny zrušili, tak to asi nevrací
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!