Dobrý den. Prosím vás mohl by jste mi někdo pomoci vyhledat 1. místnou letenku do Vacouveru BC v Kanadě termín 11. srpna odlet a 25 srpna návrat do ČR. Bohužel jsem nucený dodržet striktně tyto termíny odletu a příletu. S cestováním letecky natož na takovou vzdálenost nemám žádnou zkušenost. Osobně pro mne rozhoduje cena letenky na druhou stranu by mi nejvíce vyhovovala letenka bez přestupu. Toto fórum mi doporučil známí s tím že mi zde kdosi určitě pomůže zda jsem napsal naprosto hloupý nebo nevhodný dotaz tak se omlouvám. Děkuji za případnou diskuzi, radu či pomoc. Bery .

Letenka Vancouver BC srpen 1 místo

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Dobrý den.

Prosím vás mohl by jste mi někdo pomoci vyhledat 1. místnou letenku do Vacouveru BC v Kanadě termín 11. srpna odlet a 25 srpna návrat do ČR. Bohužel jsem nucený dodržet striktně tyto termíny odletu a příletu. S cestováním letecky natož na takovou vzdálenost nemám žádnou zkušenost. Osobně pro mne rozhoduje cena letenky na druhou stranu by mi nejvíce vyhovovala letenka bez přestupu.

Toto fórum mi doporučil známí s tím že mi zde kdosi určitě pomůže zda jsem napsal naprosto hloupý nebo nevhodný dotaz tak se omlouvám.

Děkuji za případnou diskuzi, radu či pomoc.

Bery

0

Dobrý den,
zkuste použít více rezervačních systémů - pelikan.cz, letenky.cz, expedia.com, orbitz.com a porovnat, který rezervační systém vám najde nejlepší cenu. Můžete zkusit porovnat odlety z více letišt, myslím že z Vídně to bude o něco levnější než z Prahy. Jinak při takto konkrétním požadavku na datum odletu/příletu a navíc o prazdninách, což je hlavní sezóna, bude cena dost vysoká (odhaduju kolem 30 tis Kč).

0 Citovat

Děkuji s cenou počítám smiley

0 Citovat

Děkuji našel jsem krásný let s přestupy v Německu za 32 000 přes pelikan. S cenou jsem +/- počítal. Odlet a přílet zpět do ČR je i v datumech co potřebuji. Co myslíte vy?

0 Citovat

Priamo na stranke lufthansa.com mate let z Prahy s 1 prestupom v Nemecku za 30 900 v tych istych datumoch.

0 Citovat

Protože jsme na foru s levným cestováním, tak bych dal přednost letu z Kodaně za 17 tis a i s přískokem se vejdu pod dvacku. Teď jsem platil za Miláno 1.83 Euro a za 22 tis se dá udělat cesta kolem světa o třicítce bych uvažoval tak akorát v snobi třídě

0 Citovat

baraba) jenže pokud nemá člověk možnost flexibilního termínu (dovolené), tak to lowcostové cestování značně ztěžuje nebo až znemožňuje.

0
6 reakcí