Ahoj, chci se zeptat jestli se dá sehnat letenka za rozumnou cenu někam na víkend k moři pro dva. Bohužel už máme skoro celou dovolenou rozplánovanou takže se musíme omezit pouze na víkend. Cestovní období polovina června až polovina července by bylo ideální. Za to nám je jedno celkem kam to bude. Někam poměrně blízko když je to tak na krátko a ideálně odlet buď v pátek nebo v sobotu nějak v noci a návrat v noci z neděle na pondělí. Jen tak se na dva dny vykoupat a ohřát. Je to hodně nereálný požadavek? Díky za info  .

Letenka někam za teplem

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj, chci se zeptat jestli se dá sehnat letenka za rozumnou cenu někam na víkend k moři pro dva. Bohužel už máme skoro celou dovolenou rozplánovanou takže se musíme omezit pouze na víkend. Cestovní období polovina června až polovina července by bylo ideální. Za to nám je jedno celkem kam to bude. Někam poměrně blízko když je to tak na krátko a ideálně odlet buď v pátek nebo v sobotu nějak v noci a návrat v noci z neděle na pondělí. Jen tak se na dva dny vykoupat a ohřát. Je to hodně nereálný požadavek? Díky za info smiley

0

Vyrazil bych do Splitu, let je krátký, 10 minut od letiště ve Splitu autobusem je malebné městečko Trogir (zapsané v Unesco) plné restaurací, cukráren, kaváren, ... V blízkém okolí pláže. Nebo do z letiště Splitu do přístavu a lodí třeba na ostrov Brač. Nebo letět z Prahy do Dubrovníku. Letenky z Prahy nabízí Smart Wings a možná ČSA, cena je do 5000 Kč / osoba.

0 Citovat

Patek az nedele je trochu problem - bohuzel nejses (nebo "nejsme") jedini kdo ma takovy napad.. A shodou okolnosti jsem na tom letos s dovolenou podobne smiley O prazdninach se neco sice najit da (napr. za 2k Rim ct - so), nicmene ty hlavni zne prijdou se zacatkem charterove sezony (cerven) - ale z pohledu vikendovek to taky nebude zadna velka slava - nejkratsi terminy byvaji 4 denni a malokdy to vyjde pa - po (a to nemluvim o odletu z DE)..

Jinak ja sem se rozhodl resit nedostatek dovolene (no dobre - je v tom 2.5 tydne Florida, 9 dnu Sharm, 4 dny letni Mallorca, tyden na Krete, prodlouzeny vikend v Madridu + Dubaj smiley smiley smiley) operativne tak, ze si na podzim beru tyden HO a vyrazim pracovat s notebookem nekam do tepla, idealne pokud zase bude transaero do BKK z PDU za 5k.. smiley

0
2 reakce