Myslíte si, že je lepší koupit letenky na listopad již teď nebo se vyplatí ještě čekat? Mám trochu obavy, aby ty letenky postupně nestouply ze současných +- 7 tis. někam k 10. Máte s tím zkušenost? Díky moc. .

Letenky Praha - Dubaj

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

Emirates si drzia cenu, to skor vidim na Smart Wings, alebo pozriet Air Arabia, Fly Dubai. 

S Ukrajincami som letel do Dubaja 3x - vzdy kvoli cene, ved kto vas v sezone pri troche planovania dovezie do Dubaja za 90 euro osoba? Ale nevyhody chapem - prestup to zbytocne natiahne a hlavne ten prilet nadranom je tragicky.

0 Citovat

Jeste by mohla byt slusna cena od Air Arabia nebo Smartwings, chce to sledovat. Pripadne FlyDubai. Nebo pokud jste z Moravy, tak Wizz z Pesti nebo Katowic. Smartwings zatim kvuli MAXum lety do Dubaje vubec nenabizi. No, chce se divat proste :) jeste Flydubai z Krakowa miva dobre ceny.

0 Citovat

chlumsky.petr napsal(a):

Zdravím všechny cestovatele. Rádi bychom vyrazili koncem září na pár dní do Dubaje. Máte někdo tip na levnější letenky od Emirates? S ukrajinskýma aerolinkama se nám nechce. Máme s nákupem čekat? Díky moc

Především bych zvážil termín, v září je tam ještě pekelné horko. 

A platit dvojnásobek oproti Ukrajincům na tak krátkém letu? 

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Především bych zvážil termín, v září je tam ještě pekelné horko. 

A platit dvojnásobek oproti Ukrajincům na tak krátkém letu? 

To je taky pravda, rijen by byl uz lepsi.

0 Citovat

Andrej Bureš napsal(a):

Čau lidi!



Padrino rozšířil svůj harém?

0 Citovat

DXB stoji standardne 12,5k, v akci se da za 10k, nicmene davej si pozor na cas odletu, protoze se ty letenky prodavaji na codesharu flydubai, takze fakt ze zaplatite za EK jeste neznamena, ze s nima poletite.. 8,5k  stoji FD standardne.. levneji se da poridit travelser - zalezi jakou mate brand affinity k EK.. :)


Kazdopadne je jeste varianta chytit lowcost nekde z regionu - napr. wizz z BUD nebo Polska..
0 Citovat

Otazkou je, kdyz ohrnuji nosem nad UIA, tak jestli se pohrnou do Wizzu 😀

0