Článek je ze včerejška a píše se tam o tom, že rakouská vláda o tom dnes rozhodla a opatření začíná být aplikováno s okamžitou platností.. Vzhledem k tomu, že AA začínají létat 15/6, tipuju, že aerolinky to začnou aplikovat taky od tohoto data. Praxe ukáže, jak to nakonec bude.
Jak napsal jeden Rakušák... "Ich höre schon in Bratislava die Korken knallen..." Jen by mě zajímalo, jestli se to bude vztahovat na už prodané letenky, jako v Německu.
A jéje, padrino si pořídil další nick? Kdo to bude příště, Standa Nechutný nebo Ján Berany Berany Ducký? 🤣
baca12 napsal(a):Aktualne info o moznosti prespatia na letisku?
tiez ma to zaujima. niekto skusil?
Taky by mě zajímalo, jestli mě turniket stále pustí na boarding pass už 12h před odletem a jestli sekuriťáci, kteří až na výjimky neřešili projití kontrolou už večer před ranním letem, nedostali nějaké nové instrukce...
Dobrý den, nevím jestli tomu dobře rozumím, ale, můžu si koupit letenky Vídeň - Faro bez jakýchkoli problémů? Pochopil jsem, že když se po příjezdu zpět do Vídně prokážu jízdenkou do ČŘ, nemusím mít test ani kranténu? Můžu čekat nějaké komplikace? Děkuji
Ano, pokud Rakušané požadují po návratu z Portugalska test, stačí jen po příletu do Vídně ukázat jízdenku jako důkaz, že zemi bezodkladně opouštíte.
Dneska letím z VIE tak Vám zde hodím info, jak to tam vypadá, co security a zeptam se i na spani, na netu jsem i četl, že se dnes otebřel SKY lounge schengen tak hned dám info.
lajzto napsal(a):Má někdo zkušenost jak dokázat, že Rakousko opouštím, když budu cestovat autem?
Jestli stačí lístek na vlak, tak musí stačit ukázat klíče od auta :D
Ridder napsal(a):
Jestli stačí lístek na vlak, tak musí stačit ukázat klíče od auta :D
Eventuelně parkovací lístek, rezervace, smlouva...
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!