Dobra cena s cestovnim obdobim Listopad2015 - Brezen2016 - tzn. hlavni sezona na Floride. Vzhledem k tomu, ze se jedna o DY, tak je cena bez zavazadla - ale i s litrem za zpatecni kufr je to porad na nas region asi nejzajimavejsi "nechybovy" tarif - mimo sezoni letenky z Prahy stoji "v akci" se stejnou airolinkou okolo 12.5k bez kufru.. Koncem listopadu uz je rozumne pocasi a hlavne ceny ubytovani patri k lidovym - jak jsem postoval loni na podzim, velmi slusne hotely se daly schrastit od $60 z noc - v hlavni sezone (Vanoce - konec brezna) ocekavejte dvojnasobek za 2* a trojnasobek za 3*. FLL jsem cele poznal letos v breznu - je to velmi klidne mestecko kde se da prijemne relaxovat, neni tam takovy shon jako v MIA - ale South Beach ma na druhou stranu (aspon podle me) hezci plaz. Do MIA je to asi hodka cesty shuttlem, velka konkurence letos stlacila ceny na $21pp one way, pripadne se da za $8 jet sockou. Posledni velka vyhoda je fakt, ze ve FLL se da temer vsude (krome plaze samozrejme) parkovat v pohode zadarmo, takze si muzete na letisti vzit za par usd auto a nechat si ho na cely pobyt.. .

[DY] SXF - FLL (Berlin - Fort Lauderdale) 9504kc

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Dobra cena s cestovnim obdobim Listopad2015 - Brezen2016 - tzn. hlavni sezona na Floride. Vzhledem k tomu, ze se jedna o DY, tak je cena bez zavazadla - ale i s litrem za zpatecni kufr je to porad na nas region asi nejzajimavejsi "nechybovy" tarif - mimo sezoni letenky z Prahy stoji "v akci" se stejnou airolinkou okolo 12.5k bez kufru..

Koncem listopadu uz je rozumne pocasi a hlavne ceny ubytovani patri k lidovym - jak jsem postoval loni na podzim, velmi slusne hotely se daly schrastit od $60 z noc - v hlavni sezone (Vanoce - konec brezna) ocekavejte dvojnasobek za 2* a trojnasobek za 3*.

FLL jsem cele poznal letos v breznu - je to velmi klidne mestecko kde se da prijemne relaxovat, neni tam takovy shon jako v MIA - ale South Beach ma na druhou stranu (aspon podle me) hezci plaz. Do MIA je to asi hodka cesty shuttlem, velka konkurence letos stlacila ceny na $21pp one way, pripadne se da za $8 jet sockou. Posledni velka vyhoda je fakt, ze ve FLL se da temer vsude (krome plaze samozrejme) parkovat v pohode zadarmo, takze si muzete na letisti vzit za par usd auto a nechat si ho na cely pobyt..

0

@Ahoj, muzete mi prosim nahodit link. Nemuzu tento tarif najit. Dekuji

0 Citovat

Už je to probrané, tak alespoň únor:

http://www.norwegian.com/en/flight/lowf ... &rnd=14007 za 368€
nebo levněji
http://www.norwegian.no/fly/lavpris/?D_ ... &rnd=66690 za 2945 NOK

0
2 reakce