SAS - Scandinavian Airlines
Ahoj, víte někdo, jestli když letím se SAS z Bergenu do Prahy s přestupem v Kodani, zda mi velké zavazadlo sami přeloží nebo se o něj musím starat sama? Děkuji moc.
SAS přidává přímé lety do USA v rámci konkurenčních bojů s Norwegianem
Stockholm - LA
Oslo, Kodaň - Miami
http://www.sasgroup.net/en/sas-expands- ... -to-usa-2/
Dobrý den. Chcem rezerovať letenky Vieden-Miami NYC-Vieden s prestupom v Kodani s SAS v Light fare. Pri vyhladani letu, mi ukazuje v najnižšej triede tam aj spať 1ks carry on a 1ks undersaet bag... keď ale pokračujem v rezervácii ďalej, mi to ukazuje, že Carry on je iba po ceste tam.... ako to vlastne je. Ďakujem za odpovede.
obecne v light fare SAS je jenom underseat bag.
neni v tom (na ceste tam) nejaky codeshare let provozovany jinou aerolinkou, ktera baggage policy prebije svou vlastni policy?
ahoj, mám koupené PRG-CPH-TOS přes OTA v light tarifu a vidím, že SAS zřejmě nově odstranili možnost dokoupit si zavazadlo přímo u nich na webu.
Dřív to šlo a nebylo to ani drahý, na webu mají ceník, i informaci, že by to mělo jít, ale v manage booking to není vůbec, a v appce sice ano, ale tlačítka "add bags" jsou deaktivovaná.
Naposled mi tohle udělal Norwegian, tak asi nějaký skandinávský zlozvyk :/
nevíte, jestli u SAS to jde udělat aspoň při online checkinu, nebo na nějaké support lince?
předem to mají podle ceníku levnější..
loni cestou z Faerů to dokoupit šlo (ale kontrola žádná, neřešili...). Nemaj nějakej online chat?