Ahoj, nemá někdo zkušenost s parkováním u NUE letiště ? Doslechl jsem se ze je tam moznost cca dve stanice metrem nechat auto zdarma ... diky D .

Norimberk NUE

Založil(a) ve fóru Letiště

Ta formulace "jízdní řád má pouze informativní charakter" je tam uvedena i z důvodu, že vlak může jet i dříve například vlivem výlukových prací, které nebyly v době nákupu známy, proto je tam i uvedeno, aby si cestující ověřil skutečný čas odjezdu před odjezdem.

0 Citovat

Ahoj, zrovna jsem po dvou týdnech vyzvedával auto a bez škrábnutí a pokut, 20 minutová příjemná procházka lesem přímo na terminál, viz obrázek :D 

Parkoval sem dle zdejších rad naproti Tucherlandu (ne přímo v něm, tam je závora), je tam několik menších parkovišť pro místní firmy, ale neoznačené a bez jakýchkoliv omezujících cedulí. V 1 ráno tam svítila firma i pouliční osvětlení, tak snad je to tam jistota vždy.

https://goo.gl/maps/gMZSKSTHqibwZ8wr6

Také jsem viděl mnoho aut o trošku blíž stát na této ulici, taky bez cedulí, ale to už bylo plnější:

https://goo.gl/maps/xjs9yruGy5c6T2Ta7


1.jpg

1 Citovat

Potvrzuji: aktuálně parkování na ulici Marienbergstraße zcela bez problémů (cca 300 metrů od metra). Žádné časové omezení, více volných parkovacích míst.

1 Citovat

Čtyři dny jsem parkoval na Otto-Lilienthal-Straße a úplně v pořádku, ulice je obsazena českými SPZ. Jen pozor, že na začátku ulice je každé úterý čištění. 

0