Máme koupené zpáteční letenky z Krakova do Stokholmu na 29.7. - 9.8. a z rodinných důvodů nemůžeme letět. Zkoumala jsem stránky Ryanairu a umožňují změnu jména cestujícího, ale zrušení letenek už ne. Může mi někdo poradit, jak na ně? Ze tří osob, co máme letenku, pojede jenom jedna. A druhá možnost je, že by někdo jel misto nás - změnili bysme jména a dali vám slevu (původní cena na osobu je 1760,- kč (zpáteční). Poradí nám někdo? Díky Agata .

Let pro 2 osoby Krakov - Stokholm

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Máme koupené zpáteční letenky z Krakova do Stokholmu na 29.7. - 9.8. a z rodinných důvodů nemůžeme letět. Zkoumala jsem stránky Ryanairu a umožňují změnu jména cestujícího, ale zrušení letenek už ne. Může mi někdo poradit, jak na ně? Ze tří osob, co máme letenku, pojede jenom jedna.
A druhá možnost je, že by někdo jel misto nás - změnili bysme jména a dali vám slevu (původní cena na osobu je 1760,- kč (zpáteční).
Poradí nám někdo?
Díky
Agata

0

Změna jména stoji 110 euro/osoba a nejspíše i let, takže letenka je vlastně neudatelná. Bohužel Vám nezbyde nic jiného než ji nechat propadnout nebo leťet. V případě nějakého dlouhodobého cestovního pojištění zkuste prostudovat podmínky, jestli tam náhodou není nějaká pojistka storna.

0 Citovat

Díky za odpověď, i když mně nepotešila smiley

0 Citovat

Je potřeba s tím počítat při plánování. Bohužel splňujete předpoklad dopravce, že někdo vždy neletí a i to mají už dávno v kalkulaci.

0
3 reakce