Dobrý den, sháníme 4 letenky na začátek července do Thajska, do Bangkoku ci pokud do mozno do nejakyho hezkyho letoviska (nemame zatim urceno kam)... Termin +- 4 dny od 1. 7. do +-4 dny 12.7. Nemusi to byt z Prahy, klidne i z okolnich zemi  .

Letenky cervenec Thajsko

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

11 reakcí

Dobrý den, sháníme 4 letenky na začátek července do Thajska, do Bangkoku ci pokud do mozno do nejakyho hezkyho letoviska (nemame zatim urceno kam)... Termin +- 4 dny od 1. 7. do +-4 dny 12.7. Nemusi to byt z Prahy, klidne i z okolnich zemi smiley) Cenove bychom se chteli vejit max do 14 tisic pokud mozno... Dekuji moc za pomoc...

0

Ahoj, take se pripojuji.....pokud alespon nekdo vi s jakou leteckou spolecnosti se tam leta nejlevneji a jakou destinaci by jste mi doporucili. Diky moc vsem.

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

0 Citovat

vypada to u vas krasne, az sezenu slusne letenky, mozna se ozvu. Diky

Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk

0 Citovat

Za 14561, je tam více termínů smiley

https://matrix.itasoftware.com/#view-de ... kRn6mk601R

0 Citovat

1.7. lze BKK z Mnichova za ttl 12 750 Kč.

0 Citovat

Mám kamošku v IATA agentuře/cestovce, co to umí zařídit a vychytat.

0 Citovat

Jééé škoda, ale zrovna včera jsme letenky už koupili... Rostlo to hrozně nahoru, tak už jsme nemohli čekat... Díky moc

0 Citovat

Zdravím, nebudu zakládat zbytečně nové téma, tak to plácnu sem. Letos bychom s přítelkyní chtěli zase do Asie, buď Thajsko nebo Vietnam, je to asi celkem jedno. Dovolená letos vyšla na druhou půli července - začátek srpna (cca 20.7. - 5.8., je tam možnost to celé ještě posunout o týden dozadu), vím, není to úplně ideálka, ale nedá se... 

Aktuálně jsem našel zpátečku PRG-BKK s Emirates za nějakých 13500,-. Vyplatí se ještě počkat nebo je lepší to případně vzít hned? Vím, že akce nikdo dopředu neodhadne (a na prázdniny už vůbec ne), ale jestli se nevyplatí počkat ještě na nějaký price drop.

Jinak kdybyste věděli o něčem cenově lepším, budu rád za tipy. Odlet v rozumné vzdálenosti od Brna (Budapešť nebo Drážďany ještě dám, Mnichov nebo Frankfurt už kašlu).

Díky :)

0 Citovat

Bral bych ty EK za 13,500.

0 Citovat

Co Qatar Airways z Budapešti do Chiang Mai za přibližně 10k Kč? Termíny myslím +- sedí.
Nebo za stejnou cenu do Pattaya, kdybys to chtěl mít blíž k Bangkoku a moři.

0 Citovat

filip.kalous napsal(a):

Co Qatar Airways z Budapešti do Chiang Mai za přibližně 10k Kč? Termíny myslím +- sedí.
Nebo za stejnou cenu do Pattaya, kdybys to chtěl mít blíž k Bangkoku a moři.


Díky za tip :) asi nakonec vezmeme tu Pattayu, pokud se podaří domluvit dovolenou přesně na termíny ;o sedí to i do našeho itineráře.

0 Citovat

Teď jsem se díval, že QR na léto najednou vůbec nemá spojení do Pattayi. Poslední termíny, které se zobrazují jsou teď asi do poloviny května. Zkoušel jsem volat na help desk, ale tam mi borec řekl že neví, že asi teda do Pattayi z Budapešti nic nelítá, přitom jsem mu říkal že ještě předevčírem to tam bylo. Poslal jsem ještě mailem dotaz, tak uvidím, třeba mají jen nějakou chybu v systému. 


EDIT: ještě jsem našel jako alternativu přes momondo,  že fleuge.de prodává letenky VIE-BKK za nějakých 11600,- což je oproti 15 tisicům u ostatních prodejců slušná úspora... ale zas se mi úplně nechce to kupovat přes tohodle překupníka :/

0
11 reakcí