Zdravím, začátkem záři do října se chystáme do Kalifornie (3 osoby), hledáme co nejlepší cenu letenky a bezproblémové aerolinky. Zatím hledáme hlavně na těchto stránkách ale pohráváme si s myšlenkou Norweigan leteckou společnosti - nemáte někdo zkušenosti s touto společností? hlavně s lety dál než do norska =) a případně pokud byste poradili i kde jinde hledat lepší cenu, díky moc Je jedno které z těch měst, jedeme okruh takže můžeme přistát kdekoliv na cestě  .

Praha-San Francisco (Los Angeles, Las Vegas)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Zdravím, začátkem záři do října se chystáme do Kalifornie (3 osoby), hledáme co nejlepší cenu letenky a bezproblémové aerolinky. Zatím hledáme hlavně na těchto stránkách ale pohráváme si s myšlenkou Norweigan leteckou společnosti - nemáte někdo zkušenosti s touto společností? hlavně s lety dál než do norska =) a případně pokud byste poradili i kde jinde hledat lepší cenu, díky moc

Je jedno které z těch měst, jedeme okruh takže můžeme přistát kdekoliv na cestě smiley

0

No dlouhodobě s Norwegianem zápasí každá aerolinka při odletu ze Skandinávie - Bergen, Oslo, Goteborg atd. smiley takže já bych spíš volil klasickou aerolinku, než norwegiana s tím, že vystoupit zpět bys mohl po cestě ve střední Evropě.

0
1 reakce