Zdravím, ve čtvrtek 19.11.v 19:30 (návrat 29.11. v 10:35) odlétáme z Benátek přes Řím a Abú Dhabí do Bangkoku. Do Benátek na letiště pojedeme v den odletu, v ranních hodinách ze Zlína autem. Budeme 2, tak můžeme popřípadě nějaký pár vzít. Nemáte někdo zkušenosti s parkováním na tomto letišti? Mám na mysli nekryté P4 Long stay od 4,5 Euro na den? Plán cesty je jednoduchý, v podstatě od hranic s Rakouskem po dálnici až na letiště. Máte někdo nějaké věcné poznatky? Děkuji. .

Benátky (VCE)

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Zdravím, ve čtvrtek 19.11.v 19:30 (návrat 29.11. v 10:35) odlétáme z Benátek přes Řím a Abú Dhabí do Bangkoku. Do Benátek na letiště pojedeme v den odletu, v ranních hodinách ze Zlína autem. Budeme 2, tak můžeme popřípadě nějaký pár vzít.
Nemáte někdo zkušenosti s parkováním na tomto letišti? Mám na mysli nekryté P4 Long stay od 4,5 Euro na den? Plán cesty je jednoduchý, v podstatě od hranic s Rakouskem po dálnici až na letiště. Máte někdo nějaké věcné poznatky? Děkuji.

0

k akci do Asie za 3.500 Kč:
tak už mám i koupené přískoky v Asii...letíme (snad) 24.11. odlet v 19:30, zpět 07.12. přílet v 15:20.

koukal jsem, jak se dostat do Benátek a nejlepší je asi auto vzhledem k svobodě a žádné autobusy tam ani nenavazují na ten termín :/

proto nabízím pohodlí svého Superba (vzadu se sedí fakt královsky smiley ) - 2-3 volné místa (my jsme 2), spíš to záleží na zavazadlech, v obou směrech nebo jen v jednom směru dle potřeby

plán mám asi takový:

výjezd 23.11. pondělí z Ostravy někdy dopoledne ideálně - to se upřesní a o domluvě (nabrání někde na trase), na večer příjezd do Mestre u Benátek, my určitě přespíme v hotelu a druhý den benátky prohlídka, k večer přesun autem na letiště (ušetřeno 15 € / osoba). Můžeme tě i vyhodit přímo na letišti večer 24.11.), pokud máš ranní odlet a chceš ušetřit 8 € za bus na letiště.

zpět přílet 15:20, uvažuji, že asi opět někde přespíme v hotelu, buď v benátkách nebo někdo kousek po cestě (aneb nespat 35 h a řídit dalších 10 h nedám) a druhý den ráno zpět do ČR..

ještě se mi má někdo ozvat na cestu tam, ale možné volné místa píšu dopředu...

0 Citovat

K akci do Asie za 3.500,- my letíme taky akorád 7.12 a vracíme se 31.12 pořád se snažím vymyslet cestu do benátek a bohužel autem se to jeví zatím jako nejlepší způsob, takže pokud by někdo jél ve stejný termín rádi se k němu přidáme, nebo pokud jsou i jiné návrhy jak neutratit v Benátkách balík a neletět tam už o tři dny dřív, budu za ně ráda. Díky

0
2 reakce