Ahoj, snažím se už delší dobu najít nějakej fuel dump na Čínu, nebo Hong Kong. Termín +- 12.8. - na pevno max. 31.8. doma (dítě chce do školy, takže musíme tak)...byl by prosím někdo ochotný mi v tom píchnout? Pokud byste byli tak hodní a našli něco fakt zajímavýho, tak se samozřejmě srovnáme, ale i kdyby to bylo jen trošku nakopnutí, tak by mi to vážně moc pomohlo. Díky a díky za tyhle stránky  .

EU -> Čína, HongKong - srpen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, snažím se už delší dobu najít nějakej fuel dump na Čínu, nebo Hong Kong. Termín +- 12.8. - na pevno max. 31.8. doma (dítě chce do školy, takže musíme tak)...byl by prosím někdo ochotný mi v tom píchnout?

Pokud byste byli tak hodní a našli něco fakt zajímavýho, tak se samozřejmě srovnáme, ale i kdyby to bylo jen trošku nakopnutí, tak by mi to vážně moc pomohlo.

Díky a díky za tyhle stránky smiley

0

Pomôcť ti neviem, ale mám jednu otázku do pléna, keďže si spomenul fuel dumping - pozeral som Ukrajincov do Pekingu a pomer base fare a YQ tam bolo veľmi priaznivé (cca 100:350-400). Skúšal ich niekto vytankovať? Že či je to vôbec možné, ja som sa s tým moc nehral (a radšej sa najprv opýtam, než s tým budem zabíjať čas).
Prípadne nejaké iné tipy na tento smer smiley

0
1 reakce