Ahoj cestovní nadšenci, chystáme se koncem září do letecky do Řecka, ale protože jsme tam ještě nikdy nebyli, tak bych vás chtěl poprosit o nějaké tipy  .

Řecko koncem září

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj cestovní nadšenci,

chystáme se koncem září do letecky do Řecka, ale protože jsme tam ještě nikdy nebyli, tak bych vás chtěl poprosit o nějaké tipy smiley

Neplánuju koupit zájezd od CK, ale pořídit zvlášť letenku a ubytování (kvůli nižší ceně), ideálně bychom chtěli na nějaký ostrov, ale není to 100% nutné a chceme se vejít se vším všudy (letenka, ubytování, strava, eventuálně půjčení skůtru, apod.) do 10 tis./os./týden.

Předem díky za tipy na Řecko, ale třeba i jiné destinace vhodné pro slunění ještě koncem září, ale žádné "cikánovi" jako Egypt, Tunisko, Turecko, apod.

Díky moc, S.

0

No myslim že s takovým hloupým označováním jiných zemi bude lepší, když zůstanete doma.

0 Citovat

No ja bych rekl, ze do Recka se za lepsi penize nez s CK ted aktualne nedostanes. Pokud to berem komplet jak pises doprava, strava, ubytko...

0 Citovat

Já si myslím, že to reálné je, základem je ale najít levnou letenku. Jinak samotné ubytování na Řeckých ostrovech se dá sehnat cca za 500 Kč / os. / noc. Doporučuju sledovat vývoj cen letenek na AZAIR.CZ a do cílové destinace zadat obecně "Řecké ostrovy". Momentálně jsou letenky docela drahé (i když tedy nevím, odkud chcete letět, zkoušela jsem z ČR), ale snad se ještě pohnou směrem dolů.
Pokud si ale chcete dovolenou koupit hned a nečekat a sledovat, co se naskytne, tak bych taky volila cestovku - např. invia.cz nebo dovolena.cz mají některé pobyty za slušnou cenu.

0
3 reakce