Zdravím všechny cestovatele! Chci poprosit všechny, co mají zkušenosti, přehled atd. o radu/pomoc se sháněním letenek pro dvě osoby do Los Angeles na 28.9.2015. Datum 28.9. není vytesán do kamene, ale s přítelkyní sháníme odlet na konec září a toho 28. přijde tak nějak vhod. Do Kalifornie chceme cca na 3-4 týdny. Zpáteční let by tedy měl být na přelom října a listopadu. Zatím jsem našel nejlevněji letenky s jedním přestupem kolem 17 000,- za osobu od nízkonákladovky Norwiegen. budu moc vděčný za jakoukoliv pomoc. Díky  .

Los Angeles - 28.9.2015

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Zdravím všechny cestovatele! Chci poprosit všechny, co mají zkušenosti, přehled atd. o radu/pomoc se sháněním letenek pro dvě osoby do Los Angeles na 28.9.2015. Datum 28.9. není vytesán do kamene, ale s přítelkyní sháníme odlet na konec září a toho 28. přijde tak nějak vhod. Do Kalifornie chceme cca na 3-4 týdny. Zpáteční let by tedy měl být na přelom října a listopadu. Zatím jsem našel nejlevněji letenky s jedním přestupem kolem 17 000,- za osobu od nízkonákladovky Norwiegen. budu moc vděčný za jakoukoliv pomoc. Díky smiley

0

Ahoj Dankic, je to datum odletu pevne? My letime s tarifem v utery a mame
praha oslo s csa za 2000 myslim
oslo-londyn-SFO
LA-dallas-londyn-praha

za celkem 10400 myslim.. Mozna bych se mohl podivat jestli se da neco vymyslet.. jen je blby ze csa leti vecer a z osla je odlet rano. takze noc na letisti..

pisni sz jestli chces.

0 Citovat

Ahoj Stando, děkuji za tip. Toho 28.9. není závazný termín. Jde nám prostě o konec září. Chtěl jsem ti poslat soukr. zprávu, ale nejde mi to (prý jsem tu příliš krátce smiley) Kdyžtak mi prosím napiš ty zprávu s tvým mailem a já si ti ozvu na něj. Děkuju.

0 Citovat

V Opavě.. V léčebně:-) Někdy se tu člověk fakt pobaví...

0
3 reakce