Vyzkoušejte naši novou mobilní aplikaci letenky.cz pro vyhledávání a rezervaci letenek. Ceny stejné jako na webu, ale oproti webu není nutné vždy znova vše vyplňovat, protože jednou vložené informace si aplikace pamatuje a tím šetří hromadu času. Zároveň si pamatuje i poslední hledání. Odkaz na apku: https://play.google.com/store/apps/deta ... ft.letenky Díky za zpětnou vazbu, Míra Novosvětský .

Letenky.cz - nová Android aplikace

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

6 reakcí

Vyzkoušejte naši novou mobilní aplikaci letenky.cz pro vyhledávání a rezervaci letenek. Ceny stejné jako na webu, ale oproti webu není nutné vždy znova vše vyplňovat, protože jednou vložené informace si aplikace pamatuje a tím šetří hromadu času. Zároveň si pamatuje i poslední hledání.

Odkaz na apku:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ft.letenky

Díky za zpětnou vazbu,
Míra Novosvětský

0

První zpětná vazba - chybí aplikace pro iOS smiley

0 Citovat

Víme a už na ni začínáme také pracovat smiley

0 Citovat

Zkoušel jsem vyhledat BTS - LPA na půlku září, s parametrem +- 3 dny.
Vyhodilo mi to 1. nejlevnější cenu okolo 24tisíc se dvěma přestupy v délce trvání 38 hodin a jako 2. nejlevnější cenu 42. tisíc s jedním přestupem v délce trvání asi 16 hodin. Zkrátka totální nesmysl.
Řekl bych proto, že takový vyhledávač je dost na houby. smiley

0 Citovat

Díky za připomínky, hlavní problém po evropě je zatím to, že aplikace neumí low cost nabídky. Pracujeme na to, abychom je byli schopni co nejdříve nabídnout.

0 Citovat

Prima. Jen by se měly dát vyhledat i anglické názvy letišť (Shanghai), případně všechny letiště v daném městě. Také by mi lépe vyhovovalo, kdyby výběr zpátečních letů nebyl pevně svázán s letem tam a listování v nabídce jedné společnosti bylo tak jak je ze zhora dolů, ale výběr nabídek různých společností zprava doleva. Díky

0 Citovat

OK, v tom případě pokud se nedá kombinovat, mohl by se dát výběr upřesnit možností nadefinovat "rozsah ve dnech" samostatně pro odlet a přílet, výběrem dopravce a přestupu jak je to na webu. Díky

0
6 reakcí