Na Pelikánovi jsem našel letenky do New Yorku z Prahy s přestupem ve Varšavě za 10 900 Kč. Termíny od prosince do konce června 2016. Celkem o této nabídce přemýšlím. Prosím zkušenější cestovatele o zhodnocení  .

[LOT] Praha - NY za 10900Kč

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Na Pelikánovi jsem našel letenky do New Yorku z Prahy s přestupem ve Varšavě za 10 900 Kč. Termíny od prosince do konce června 2016.

Celkem o této nabídce přemýšlím. Prosím zkušenější cestovatele o zhodnocení smiley Je v této nabídce nějaký háček? A nebo vyplatí se čekat na výhodnější nabídku? Letět bychom chtěli někdy v květnu. Tohle mi přijde celkem pohodlné - odlet z Prahy, sice se 7 hodinovým přestupem ve Varšavě, ale zase se člověk nemusí nikde trmácet..

0

Co hodinový přestup v Berlíně za stejnou cenu? http://cestujlevne.com/new-york-zpatecn ... 10-932-kc/

0 Citovat

No hodinový přestup je příjemnější, pokud se dá vše stihnout, ale nevidím tam termíny na květen..

0 Citovat

Jo květen, sry... Není kam spěchat smiley

0 Citovat

Prodej letenek končil 31.8., je ted na trhu jestě podobná akce? Sháním letenky do NY na Vánoce..

0 Citovat

No na Vianoce asi tazko za podobnu cenu smiley ale su vselijake akcie na New York aj Chicago momentalne, vacsina routingov cez Nemecko, alebo Londyn.

0 Citovat

Taky to obdobi "na Vanoce" by slo specifikovat trosku konkretneji... Z Prahy se "na Vanoce" daji koupit treba od 12455,- coz neni zase o tolik vic vzhledem k celkovym nakladum na vylet do USA v obdobi Vanoc.

A co jsem tak videl akcni (resp. error) nabidky za posledni cca dva mesice, tak mnohokrat se to ani na obdobi Vanoc nevztahovalo, i kdyz jinak sly terminy vybirat od listopadu do brezna.

0 Citovat

Taky fakt.. ale děkuji za reakce.. smiley

0
7 reakcí