BA mají další chybu. Nabízí letenky do Mexika ve FC za 18 tis.. Termíny jsou až do června 2016. .

Error fare BA Zpáteční letenky do Mexika ve FC za 18 tis.

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Ma nekdo realnou predstavu jaka je takova normalni obsazenost F sedadel na tech letech a kolik by jich nebylo obsazenych nebyt erroru? Jestli za to takova negativni kampan stoji... protoze kdyz tak ctu na netu nahodne reporty z first class tak se mi zda ze velmi casto je ta prvni trida skoro prazdna.

0 Citovat

ja si myslim, ze BA by nemala az taky problem s uznanim chybovych leteniek, ale skor im ide o reputaciu prvej triedy ako takej - myslim, ze sa im nepaci predstava, ze bohaty klient, ktory si zaplati FC, pride do prvej triedy a ocakava nejaky komfort za tu cenu, a nahrnie sa mu tam particka batozkarov... z rovnakeho dovodu niektore spolocnosti neprepravuju v FC deti... v takom pripade si to bohaty klient pri dalsom lete asi rozmysli, ci s tou spolocnostou FC este poleti...

cim sa samozrejme nechcem zastavat BA a myslim, ze za chyby ma firma platit. aj klient, pokial urobi chybu a bookne si letenku omylom na nespravny den, tak zrejme ma smolu a urcite mu aerolinka nepovoli zmenu datumu len tak za usmev.

0 Citovat

Celkem z ČR může být tak 150 cestujících rozprostřených do celé sezony.. Takže žádná pohroma to pro ně není. Loni se s tím pochlapili skvěle a měli super PR, letos zkouší opačný proud.

PS: snažím se dohledat články k loňskému erroru kdy prodávaly Havaj za 11tis. z Prahy a v médiích nic nevidím :/

0 Citovat

Podľa teorie - PACI SA mi - by piloti mali nadávať, že letušky nie sú krajšie, alebo že nepáči sa nám ako BA konkurencia ostatných. Takýmito argumentami hľadať oporu v právo je minimálne smiešne.

Ide o právo spotrebiteľa, ktoré je nadradená aj zmluvným podmienkam.
To by si potom hocikto mohol dať do zmluv podmienok, že ak neurobiš - pustim fantáziu: check in presne v danej hodine, prídeš o peniaze.

Klient, ktorý nepracuje v BA nevie posúdiť, prečo je cena taká aká je. Ale vie sa slobodne rozhodnúť, či ju bude alebo nebude akceptovať.
Ak ju akceptoval vznikol právny vzťah , obchod. Kde klient riadne zaplatil a dodávateľ je povinný dodať tovar/službu.
Ak majú letecké spoločnosti rôzne sancie a poplatky voči svojmu klientovi, klient je povinný sa nimi riadiť. A práva klienta, nie sú napísané na toaletnom papieri, kde ked sa to leteck firme nepáči, tak ich hodí do wc. Tak to právo nefunguje.

0 Citovat

K F ovšem patří i lounge na letišti a tam může platit dress-code, no sandals, no shorts, ap. Ale nevidím důvod, proč by mělo vadit spolucestujícím, že někdo má na sobě tričko místo košile. Ikdyž pokud bych se dostal do F, tak bych si ji asi taky oblíknul smiley

0 Citovat

tak je pravda ze v lounge som bol normalne v rifliach a tricku, sortky som nemal, aj ked to bolo v thajsku a bolo teplo smiley

0 Citovat

Ja sem chtel puvodne letet v saku a kalhotach (kvuli ty Concorde lounge se mi to zdalo primereny), ale jestli se budu muset soudit tak si na to koupim kalhoty Rejoice a sandaly s bilejma ponozkama a ukazu jim ze kluky z vychodni Evropy neni radno drazdit smiley smiley smiley

0 Citovat

nezapomen na odpovidajici carry-on smiley

0 Citovat

no twe:-)))))))) Polil jsem se kafem...

0 Citovat

Je tady nekdo kdo se pripojuje k nejake z tech hromadnych zalob nebo se planuje soudit ? Bohuzel vetsina lidi kupovala pres BA, coz je jiny pravni subjekt nez AA - ja do toho urcite pujdu (uz jen z principu kvuli aroganci AA se kterou se mnou jednaji) - kdyby se chtel nekdo pripojit / pripadne vedel o nekom ke komu se pridat.. Pravnika mam, uz sem u nej sedel, pochopil jsem ze zakon mluvi celkem straight forward v nas prospech smiley - nicmene rad se pripojim k nekomu jinemu, pokud bude mit schopneho pravnika..

0 Citovat

Problém zde je ten, že se vše řídí podle US práva, takže lokální právník asi moc chtít pracovat na případu nebude. Základním pilířem je rezervace na CZ serverech s tím, že je tu i BA pobočka a tak není důvod uznávat jiné, než tuzemské právo.

0