Dobrý den, potřebovala bych poradit kde bych našla nejlevnější letenku do Kanady do Kitcheneru popřípadě do Toronta. Chystám se tam jet příští rok to. 2016 od 27.6 na měsíc. Koukala jsem na student agency a tam stála letenka 22tisic, nejde sehnat i levnější? Jsou nějaké studentské letenky? A poslední radu ohledně víza, kolik stojí atd. Děkuji za každou pomoc. .

Letenka z Prahy/Bratislavy do Kitchener/Toronta v Kanadě

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den,

potřebovala bych poradit kde bych našla nejlevnější letenku do Kanady do Kitcheneru popřípadě do Toronta.

Chystám se tam jet příští rok to. 2016 od 27.6 na měsíc.

Koukala jsem na student agency a tam stála letenka 22tisic, nejde sehnat i levnější? Jsou nějaké studentské letenky?

A poslední radu ohledně víza, kolik stojí atd.

Děkuji za každou pomoc.

0

Ahoj. Letenky určitě hledej vždy do Tornota, z Evropy tam bývají často akce - Kitchener je kousek od Toronta a dá se určitě dojet levněji po zemi, než doufat v akční letenky. Toronto bývá občas v akcích s British Airways v kombinaci s USA, tak si promysli, jestli se chceš kouknout i do států a podle toho se s tím dá počítat (často bývá kombinace Evropa-Toronto a zpět NY-Evropa nebo Chicago-Evropa s cenami pod 10 tisíc za zpáteční letenku. Inspiruj se tady: http://cestujlevne.com/akcni/severni-amerika/kanada/ - ta poslední akce ze 3.srpna je typickým příkladem. Aktuálně se dá například najít letenka Praha-Tornoto/Chicago-Berlín za 15.060 Kč s odletem 23.6 a návratem na konci července... Zkus si přihlásit odběr novinek na tomto webu a sleduj, určitě se zajímavá akce objeví, máš do odletu ještě dost času. S žádnou slevou pro studenty nepočítej...

Víza do Kanady nejsou potřeba pokud vím... Tedy záleží jestli tam jedeš jako turista/student anebo jedeš pracovat. Vyplňuje se nějaký online formulář (eTA), je to ve stejném smyslu jako ESTA do USA. Nevím kolik to stojí (jestli vůbec něco), ale neměl by to být problém. Pokud ale plánuješ legálně pracovat, potřebuješ povolení - zkus si nastudovat podmínky tady: http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/severni_amerika/kanada/cestovani/visa.html.

0 Citovat

mozno pomoze:

https://www.pelikan.cz/cz/calendars/lis ... d=cce47f08

0 Citovat

Děkuji Vám za radu.

Já se právě moc na serveru cestujlevně.com ještě moc neorientuji. Jestli to půjde sehnat i pod 10 tisíc, tak by to bylo báječné. Jedu tam za turistikou a poznáním a bydlení mam zařízené u známých. Tak právě potřebuji jen nejlevnější letenku s odletem za měsíc.

0
3 reakce