Výlet s business class pro chudé:-)
Jen taková blbost, ale možná pro někoho... Během listopadu se dá letět round trip z Madridu do Rijádu se Saudia v business už za 129.- EUR (třeba budgetair.es) a k tomu Frankfurt - Madrid s LAN také v business za 191,- EUR (cheaptickets.de). Cena dobrá, jen ta Arábie ![]()
Ide to aj do inych miest v Saudskej Arabii nie len do Rijadu, problem su ale viza ktore len tak nevybavis..
přesně tak, Saudská Arabie je země, kam se jako turista nedostaneš a upřímně nevím, co tam pohledávat.
Pokud nejses muslim a nemusíš do Mekky. To ale není turistika.
Zdravím, máme letenku v Business podle zdejší akce do Jakarty se Saudií. Na přestup v Jeddahu máme 8 hodin 40 minut. Chci se zeptat, zda v salonku můžeme být celou dobu, nebo je pobyt limitován jen na nějakou dobu. A dále se chci zeptat, jestli je možné jet do centra Jeddahu s nějakou místní CK na letišti? Co byste doporučovali? Jaké jsou vaše zkušenosti? :)
Dík moc a hodně tripů.
jinak žádnou CK na letišti nenajdeš. Můžeš zkusit taxi. Pokud si vezmeš letištní tak tě oberou takže Uber nebo Careem. V salonku tě nechají klidně celou dobu
Díky moc za odpověď, a jak moc dopředu mohu v Aténách navštívit Business lounge?
A není v jiném terminálu, než z kterého Saudia odlétá?
Máte někdo osobní zkušenost?
Dík moc
Pokud letíš z Atén tak ho můžeš navštívit po odbavení, které začíná 3 hodiny před odletem.
Dík a salonek je přímo v terminálu, odkud můj let odlétá? A máš přímo osobní zkušenost se salonkem? Jaký je, stojí to za to? Díky
Také jsem dotaz úplně nepochopil. To jako kdyby salonek nebyl dost dobrý, radši by sis sednul někam na chodbu a vytáhl namazaný chleba z domova?
Jako cestující Saudia v business classs máš přístup do Goldair Handling Lounge, recenze si můžeš vygooglit.
Potom Alfursan Lounge v Jeedah je prý extrémně vychlazený, vem si ssebou nějaké teplé oblečení.
Díky, zeptal jsem se špatně, spíš jsem se chtěl zeptat, zda to bude opravdu taková pecka nebo standard
Ještě jedna otázka - jedná se o salonek - intra schengen. Rozumím tomu správně že je rozdělen na 2 části - Schengen a no Schengen?
Je v terminálu, odkud Saudia z Athén odlétá?
Je ve stejném terminálu, salónek není rozdělen na 2 části a pecka to není, ale standard :o)))
Ještě prosím jeden dotaz, z Jakarty jsme měli koupenou zvlášť letenku na Bali s tím, že nám let posunuli a nyní odlétá 3 hodiny po našem plánovaném příletu. Stačí to, nebo to na imigračním trvá? Kufry nebudeme mít