Ahoj, sháním letenku na konec prosince nebo začátek ledna do Thajska. Protože ještě přesně nevím, kdy a odkud poletím zpátky, zvažuji dvě možnosti: 1) Nákup jednosměrné letenky a návrat řešit až to bude aktuální 2) Nákup zpáteční letenky s pevným datem odlet a možností posun návratu Jakou možnost považujete za výhodnější a je možnost někde zakoupit letenky ve variantě dva za rozumnou cenu? Nevadí mi být na cestě delší dobu nebo víc přestupů. Záleží mi jen na odletu z Prahy nebo okolí, kam se dá rozumně a lacině dostat (Vídeň, Budapešť, ...) Díky  .

Jednosměrné Thajsko nebo možnost změny návratu

Založil ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj,

sháním letenku na konec prosince nebo začátek ledna do Thajska. Protože ještě přesně nevím, kdy a odkud poletím zpátky, zvažuji dvě možnosti:

1) Nákup jednosměrné letenky a návrat řešit až to bude aktuální
2) Nákup zpáteční letenky s pevným datem odlet a možností posun návratu

Jakou možnost považujete za výhodnější a je možnost někde zakoupit letenky ve variantě dva za rozumnou cenu?

Nevadí mi být na cestě delší dobu nebo víc přestupů. Záleží mi jen na odletu z Prahy nebo okolí, kam se dá rozumně a lacině dostat (Vídeň, Budapešť, ...)

Díky smiley

0

Letenka zpět bude poměrně dost drahá. V Asii jednosměrné letenky směr Evropa jsou hodně drahé a zcela jistě dražší než koupit zpětnou letenku s pevným datem.

0
1 reakce