Ahoj, letíme sem koncem října a zatím nevíme jak se dostat co nejlevněji do Barcelony. Za každé tipy budu vděčný .

Girona - Barcelona

Založil(a) ve fóru Letiště

9 reakcí

Ahoj, letíme sem koncem října a zatím nevíme jak se dostat co nejlevněji do Barcelony.
Za každé tipy budu vděčný

0

Ahoj, asi nejlevnější možnost jsou autobusy http://www.sagales.com/
Měli by mít i free wifi na palubě. Cena by měla být kolem 7 EUR za one way, ale teď mají nějaký výpadek systému.

0 Citovat

vela moznosti nie je .. letiskovy bus, prip. do Girony busom a odtial rychlovlakom (na RENFE sa da kupit spiatocny cca za 26 euro/osoba - vlak AVANT/ to iste ako AVE, len iny nazov, asi kvoli tarifu). Pripadne je tu este moznost si pozicat auto (7 dni vychadza cca 50-60 euro...pozeral som zbezne) a zaparkovat niekde kde je free parking v Barcelone smiley

0 Citovat

Ja som to nedavno cez Sagales absolvoval, nepamatam si presne cenu za jednosmerny listok, ale urcite to nebolo 7€, mari sa mi, ze to bolo 16€, no viem, ze sa oplati kupit obojsmerny kde je celkova suma 25€.
Ale odporucam hlavne potom pri ceste z Barcelony prist trosku skor na stanicu, nez by mal odchadzat, lebo velku hlavu si to z toho nerobia, ze pojdu o par minut skor.

0 Citovat

Sagales, bus se zaplni a jede. Neni duvod cekat na letisti. Cesta trva v zavisloti na tom jak je Barcelona ucpana... ale jinak ccca hodku tusim z Girony.

0 Citovat

je to uz par let, ale my si zamluvili auta, bylo nas asi 15, byly jsme 4 auta a svisteli jsme na fotbal do barcy...vyslo to nejlevneji, ale je fakt, ze jsme meli plna auta.

0 Citovat

Ahoj, v úterý letíme do Barcelony na 4 noci.

Přiletíme do Girony ve 20:00 a musíme se nějak dostat do centra Barcelony. Uvažujeme že půjčíme auto, budeme 4 a vyjde to levně. Ale kde pak v Barceloně zaparkovat? Máte nějaký tip?

Je tam třeba IKEA, nevíte jak je to třeba tam s parkováním?

Nebo je to podle vás blbost a máme jet busem?

0 Citovat

za tie ceny busov sa aj to auto oplati. Budete byvat aj v Barcelone, ci to len tak na jeden den? podla tohto Ikea tam je a teda aj zdarma parking:)
https://www.shbarcelona.com/blog/en/free-parking/ a vyzera to, ze cez vikend je free parking v meste

0 Citovat

Budeme až do soboty bydlet na ul. Carrer de Sant Pau, 83, 08001 Barcelona, Španělsko.

A potřebovali bychom zaparkovat na všechny 4 noci. V Barceloně mi to ale našlo více IKEA a když se dívám na tu co je nejblíže, vypadá to, že je zde jen podzemní parking. Neodtáhnou nás, když to tam necháme přes noc?

0 Citovat

Kdo se chystáte příští rok do Barcelony/Girony a okolo, rychle kupujte chybky Perelado Wine and Spa 5* za neuvěřitelných 21,- EUR a Double Tree Girona za 16,- EUR s PP. Zkoušejte hotelscombined.com a přesměrování. Amoma už nejde. Termíny byly až do 07/18.

edit: Tak už v (|)... Nicméně peníze stržené, potvrzení v e-mailu, uvidíme...

0
9 reakcí