Otevren booking pro letni sezonu 2016 - ceny od 49e oneway.. EDIT: Praha - Istanbul..  .

Pegasus Airlines

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Nejsi sam a vzhledem treba k teto akci Gruzie bude tech "probuzenych" podstatne vice...

0 Citovat

vzhledem k tomu, ze ja mam na letech do Gruzie cca 7 hodin na prestup tam i zpet, tak uprimne doufam, ze to muj pripad tedy nebude.. smiley

0 Citovat

Za předpokladu, že ten let tedy vůbec bude... smiley

0 Citovat

zpatecni uz jsem menil smiley doufejme, ze ano. Do kdy ho maji pravo zrusit pripadne?

0 Citovat

Ahoj, nevite nekdo prosim, zda se da zmenit jmeno na letence u Pegasus airlines ( i kdyby to mela byt palka jako u wizzairu napr.)? At googlim jak googlim, nemuzu nic verohodnyho najit, asi jsem neschopnej. Pokud nekdo vite, budu rad za info! Diky!

0 Citovat

Sakra.. No co se da delat. Diky!

0 Citovat

no ale Pegasus ma celkom dobre cancellation podmienky, tak ak by ten clovek neletel, urcite dat zrusit letenku a nieco naspat vratia

0 Citovat

Díky Tonic, to jsem netusil. Jdu si procist poradne pravidla, vcera jsem na to evidentne uz nevidel, kdyz jsem tam nenasel to, co Lucx. Nicmene kdyz uz tu reagujete, tak se rovnou zeptam, zda je problem, ze ten clovek je na stejne rezervaci jak ja - mohu letet ja, pokud on nepoleti? Diky smiley

0 Citovat

jasne, v tom problem nebude nikdy

0 Citovat

Tak aspon, ze tak smiley. Jinak s tim vracenim penez to nevidim moc ruzove - u letu z Prahy jsem nasel, ze u te nejlevnejsi tridy to je "none-refundable". Vlastne u mezinarodnich letu to pisou skoro u vsech trid, krome te Flex.

0 Citovat

aha, tak to len domestic maju 30TL poplatok pri cancel..

0 Citovat

Kdyby měl někdo zájem, Pegasus nabízí novoroční letenky za 76 €..

0 Citovat

Ahoj, chci se zeptat - brzy letime PRG-Istanbul-Tbilisi (jedna rezervace / 2 lety). Trochu me ted znejistil kamarad - pry jsou v Turecku momentalne prisna bezpecnostni opatreni kvuli atentatum. Chci se ujistit - je mozne opustit letiste, ze? Turci nevyzaduji nejaka viza na kratkodoby vstup? A nebude problem s tim, ze ty 2 lety jsou pod jednou rezervaci, pusti nas zpet na letiste? Asi hodne debilni otazka, nicmene "better safe (smart) than sorry". A take, nema nekdo aktualni zkusenost s bezp.opatrenimi na letisti Sabiha Gokcen? Moc diky smiley

0 Citovat

Byl jsem minulý týden, den po tom výbuchu, ale akorát letiště Ataturk. Žádná extra opatření tam nebyla.

Normálně můžeš samozřejmě vyjít a kdykoliv se vrátit.

0 Citovat

Ahoj,
pokud si letenky kupoval naráz, tedy z Prahy do Tbilisi, měli by na letišti v Istanbulu sami od sebe batoh přeložit dál do Tbilisi. Pro jistotu se můžeš zeptat při odbavení v Praze na přepážce při check-inu.

0 Citovat

To je lepší se s někým domluvit a vzít tágo do centra. Před 7 nic nejede, takže bych to spíš zalomil pod schody a vyspal se na letišti smiley

0 Citovat

Ahoj, mam dotaz pro zkusenejsi - prave jsem udelal online check-in na trasu tbilisi-SAW-PRG a prisly mi letenky na trasu SAW-PRG ale na let z Tbilisi do Istanbulu nic, i kdyz to napsalo, ze check-in byl uspesny. Poradi nekdo co s tim/proc to tak je? Diky

0 Citovat

Mám takový pocit, že v TBS online nefunguje.

0 Citovat

Je to tak Dave, ale jsem zmateny z toho, ze me to teda jakoby nechalo udelat online check-in a potvrdilo mi ho, ale nevyfluslo mi to zadne dokumenty. Znamena to tedy, ze musime k prepazce na letisti, kde nam vytisknou letenku? (Bez poplatku doufam?). Diky. P.s. A zpetne diky za skvely tip na letenky za 2.000kc do Gruzie, dalsi splneny sen.. smiley. Cestujlevne doporucuju, kde se jen da!

0 Citovat

Pegasus má check-in standardně zdarma smiley Díky.

0 Citovat

Ahoj,

koupil jsem si trip do Thajska přes Istanbul a Londýn. Letenku Londýn-Praha mám již zajištěnou, kde mám tip, jestli budete zůstávat v Londýně déle. Koukněte se na stránky Smart Wings - mají celkem dobré ceny a hlavně 15kg zavazadlo v ceně. Což by se mohlo hodit.

Teď Pegasusu: Snažím se již několik dnů koupit letenku Prg-Ist a nejde to. Jejich stránky jsou úplně zpomalené. Máte taky ten stejný problém? Povedlo se někomu něco koupit v posledních dnech?

P.s.: Začal jsem psát blog, tak kdyby někoho zajímalo, tak tady: http://vocasontheway.cz/

0 Citovat

https://mobile.flypgs.com/ smiley

0 Citovat

Klikl jsem na počítači na tvůj link a ten mě přesměroval na jejich normální stránky a pak už to nějak záhadně šlo. Takže to mám a díky za link.

0 Citovat

Vidím... Zvláštní, měl jsem za to že klasický mobilní web stále funguje i na desktopu. Jinak použij aplikaci na mobilu, tyhle verze všem fungují bezproblémově.

0 Citovat

Ahojte,

Chcel by som sa Vás opýtať..zajtra ma čaká s partiou kamarátov let z Viedne do Dubaja cez cca 5 hodinový prestup v Istanbule.
Dal sa mi urobiť online check in iba pre let Vieden - Istanbul, na nasledujúci let Istanbul - Dubai už nikde možnosť check inu nevidím. Tomu že sa mi nedá urobiť check in na spiatočné lety rozumiem, keďže budú až za viac ako 72h. Viete mi poradiť prečo mi nejde online check in ?

Druhá otázka, ide o môj prvý let s prestupom, tak sa radšej opýtam. Keďže máme spomínaný dlhší prestup, môžem bez obáv opustiť letisto a neskôr sa naň vrátiť ?

ďakujem za odpovede.

0