Převzato z FT: za bezplatnou registraci získáte bonus 500 mil do MM https://mediencenter-milesandmore.telekom-dienste.de/ .

Miles and More

Založil ve fóru Frequent flyer programy

32 by bylo za segment v C, ale tohle bylo economy, ne?

0 Citovat

mxp - 32 se mi zobrazilo mi economy letence po evrope

img-8229.jpg

0 Citovat

Large contribution dává navíc 80% bodů - to je +16 za eko segment a +32 za byz segment. Mně to takhle funguje v pohodě. Ten tvůj první screenshot je evidentně za byz segment (jsou tam i HON body). Třeba to apka v tu chvíli nějak zmršila...

1 Citovat

fyi: udelal jsem “bid” na let z CDG do ZRH, 100€/osoba do business. 13 hod pred odletem avizo ze Swiss, ze nabidka byla declined. 

zel, zrusili na t1 lounge “Staralliance” a tak neni se kam zasit pred odletem. 

0 Citovat

Austrian Airlines:

SOF-VIE … 523 mil + 25,18€
OTP-VIE … 698 mil + 29,32€

1 Citovat

Prosim poradite mi? Moje lety se swiss (CDG-ZRH-PRG) mi dopravce zrusil 2 hodiny pred odletem a novy let byl operovan AF, primy let CDG-PRG (nikoliv clenem Staralliance). Mam ocekavat, kdyz jsem jiz se swiss realizoval check-in pres mobil a az nasledne mi zmenili routing, ze se mi nactou mile za puvodne planovany routing + qual.points? Nemam s tim zkusenost. Dekuji

img-9052.jpg

0 Citovat

checkin, u koho a kdy jsi ho udelal, do tohohle procesu vubec nevstupuje. 

mile a body se nacitaji podle realne odletenych letu. takze by default zadne mile ani body nedostanes.

nicmene co jsem to tak sledoval na netu (nejsi ani prvni, ani posledni kdo tohle resi), tak obcas nekdo reportoval, ze kdyz je ex-post poprudil, ze ho nezajima, ze ho rebookkovali, ze letenky si koupil (a jeste si zaplatil vyssi tarif , kvuli vice milim) s nima - tak se povedlo je donutit ,aby to nacetli.

2 Citovat

diky za info, tak zajimave je, ze Climate contribution mi LH v apce nabizi pro let CDG-PRG :) 

img-9092.jpg

0 Citovat

Lze se na webu miles-and-more nějak zbavit toho otravného potvrzování, že jsem člověk? Procházím den po dni a už z toho začínám chytat tik. 

Díky

0 Citovat

Nemas zapl nejaky adbloker nebo tak?

0 Citovat

Neměla jsem ho zapnutý, dala jsem ho teď úplně pryč, bohužel nepomohlo to :-( V jiném prohlížeči je to o trošku lepší, ale zcela bez potvrzování to také není. 

0 Citovat

ahoj, jake mate zkusenosti s “Uptrip” aplikaci? 

0 Citovat

waste of time.  Momentálně tam mám asi 40 kartiček a není jak je smysluplně použít.

0 Citovat

Tak ještě 10 a mělo by to jít na status... Pro plebs asi nejjednodušší, jak ho dosáhnout. Kartičky totiž nemají expiraci.

1 Citovat

Za mě super. Musí se to umět používat. Je to zadarmo a dají se tam získat super ceny. Zabere to minimum času. Aktuálně je tam třeba za 7 kartiček letadel poukaz na vstup do Lufthansa Lounge.FTL status tam není nedosažitelný a dat do kupy chybějící kvalifikační body se může také hodit. 

0 Citovat

A zapomněl jsem na další super vlastnost - kartičky se dají sbírat i za awardové lety, na rozdíl od mílí. Plus za doporučení jsou další 2 navíc - tak si napiš pro doporučující kód někomu, kdo Uptrip používá.

2 Citovat

tak mi to doporučte někdo, napíšu váš kód až to stáhnu

0 Citovat

VO-FA4CE97C-E7F8 :D

1 Citovat

Podle mě by to mělo smysl pro někoho, kdo často lítá s LHG a nemá status - což je v zásadě protimluv. Když už status mám, tak mi to nemá moc co nabídnout.

0 Citovat

Smysl to má třeba u někoho jako já. Sem tam s nimi popoletím, nějaká služebka po Evropě, volnočasově nižší jednotky letů s Eurowings, výjimečně nějaká levnější skládačka po Evropě. Za to nikdy status nezískám, ale pokud nebude inflace v potřebných kartičkách nebo tu najdu pár lidí, co se registrují do Uptripu s mým kódem MI-01555428-56E4, tak ten status za několik let získám. Splnění počtu potřebných letů/mil, bych s tím nikdy nedal.

2 Citovat

Snad ti to vyjde. Mě už to prvotní nadšení opustilo. :)

1 Citovat

Jdou vam stale sbirat M&M mile pres holidaycheck.de?

Ja tam mam sve cislo LH FFP zadano, ale pred koncem hodnoceni daneho hotelu se mi jiz moznost odmeny v M&M milich nezobrazi. Jak vam?

0 Citovat

Ahoj. Funguje. V účtu mám číslo vyplněné a míle chodí tak 2-5dní po recenzi. Ale naposledy jsem do toho koukal tak měsíc zpět. Nechodí mi to na základě výběru odměny, ale automaticky.

0 Citovat

Diky za info.

Celkove jsem za holidaycheck.de dostal 2100 M&M mil, ale uz se mi moznost odmeny za mile jiz nenabizi. Dostali jste celkove i pres 3-4000 M&M mil?

0 Citovat

Mě to funguje, zrovna dnes mi přistálo 4x100 mil za 4 recenze hotelů, které jsem psal minulý čtvrtek, míle chodí automaticky, v posledním kroku neuplatňuji žádnou odměnu. Ten poslední krok ale nějak v poslední době nějak upravili. Za posledního půl roku jsem takto získal celkem bezpracně 2800 mil. 

Jinak k zisku mil za let v economy light: V listopadu jsem letěl s LH Group (K, L třída u Brussels Airlines) z Varšavy do Toga, dostal jsem za zpáteční let celkem jen 260 mil, což je docela výsměch (při rezervaci letenky slibovali asi 900 mil). Ale při použití jiného věrnostního programu (mám např. Miles+Bonus) bych v tomto tarifu nedostal vůbec nic. Teoreticky by se dal aplikovat FFP Mileage Plus u United.

1