Převzato z FT: za bezplatnou registraci získáte bonus 500 mil do MM https://mediencenter-milesandmore.telekom-dienste.de/ .

Miles and More

Založil ve fóru Frequent flyer programy

32 by bylo za segment v C, ale tohle bylo economy, ne?

0 Citovat

mxp - 32 se mi zobrazilo mi economy letence po evrope

img-8229.jpg

0 Citovat

Large contribution dává navíc 80% bodů - to je +16 za eko segment a +32 za byz segment. Mně to takhle funguje v pohodě. Ten tvůj první screenshot je evidentně za byz segment (jsou tam i HON body). Třeba to apka v tu chvíli nějak zmršila...

1 Citovat

fyi: udelal jsem “bid” na let z CDG do ZRH, 100€/osoba do business. 13 hod pred odletem avizo ze Swiss, ze nabidka byla declined. 

zel, zrusili na t1 lounge “Staralliance” a tak neni se kam zasit pred odletem. 

0 Citovat

Austrian Airlines:

SOF-VIE … 523 mil + 25,18€
OTP-VIE … 698 mil + 29,32€

1 Citovat

Prosim poradite mi? Moje lety se swiss (CDG-ZRH-PRG) mi dopravce zrusil 2 hodiny pred odletem a novy let byl operovan AF, primy let CDG-PRG (nikoliv clenem Staralliance). Mam ocekavat, kdyz jsem jiz se swiss realizoval check-in pres mobil a az nasledne mi zmenili routing, ze se mi nactou mile za puvodne planovany routing + qual.points? Nemam s tim zkusenost. Dekuji

img-9052.jpg

0 Citovat

checkin, u koho a kdy jsi ho udelal, do tohohle procesu vubec nevstupuje. 

mile a body se nacitaji podle realne odletenych letu. takze by default zadne mile ani body nedostanes.

nicmene co jsem to tak sledoval na netu (nejsi ani prvni, ani posledni kdo tohle resi), tak obcas nekdo reportoval, ze kdyz je ex-post poprudil, ze ho nezajima, ze ho rebookkovali, ze letenky si koupil (a jeste si zaplatil vyssi tarif , kvuli vice milim) s nima - tak se povedlo je donutit ,aby to nacetli.

2 Citovat

diky za info, tak zajimave je, ze Climate contribution mi LH v apce nabizi pro let CDG-PRG :) 

img-9092.jpg

0 Citovat

Lze se na webu miles-and-more nějak zbavit toho otravného potvrzování, že jsem člověk? Procházím den po dni a už z toho začínám chytat tik. 

Díky

0 Citovat

Nemas zapl nejaky adbloker nebo tak?

0 Citovat

Neměla jsem ho zapnutý, dala jsem ho teď úplně pryč, bohužel nepomohlo to :-( V jiném prohlížeči je to o trošku lepší, ale zcela bez potvrzování to také není. 

0