Large contribution dává navíc 80% bodů - to je +16 za eko segment a +32 za byz segment. Mně to takhle funguje v pohodě. Ten tvůj první screenshot je evidentně za byz segment (jsou tam i HON body). Třeba to apka v tu chvíli nějak zmršila...
Prosim poradite mi? Moje lety se swiss (CDG-ZRH-PRG) mi dopravce zrusil 2 hodiny pred odletem a novy let byl operovan AF, primy let CDG-PRG (nikoliv clenem Staralliance). Mam ocekavat, kdyz jsem jiz se swiss realizoval check-in pres mobil a az nasledne mi zmenili routing, ze se mi nactou mile za puvodne planovany routing + qual.points? Nemam s tim zkusenost. Dekuji
checkin, u koho a kdy jsi ho udelal, do tohohle procesu vubec nevstupuje.
mile a body se nacitaji podle realne odletenych letu. takze by default zadne mile ani body nedostanes.
nicmene co jsem to tak sledoval na netu (nejsi ani prvni, ani posledni kdo tohle resi), tak obcas nekdo reportoval, ze kdyz je ex-post poprudil, ze ho nezajima, ze ho rebookkovali, ze letenky si koupil (a jeste si zaplatil vyssi tarif , kvuli vice milim) s nima - tak se povedlo je donutit ,aby to nacetli.
Neměla jsem ho zapnutý, dala jsem ho teď úplně pryč, bohužel nepomohlo to :-( V jiném prohlížeči je to o trošku lepší, ale zcela bez potvrzování to také není.