Miles and More

Založil před 11 lety David Eiselt ve fóru Frequent flyer programy

v ZRH budu az 28.4 :-/

0 Citovat

Soutěž běží ještě 42 dní. Věřím, že to do té doby nějak doklepeme :D

BTW za necelé 2 měsíce mám opět 21 karet, myslím, že nebude problém obnovovat ten FTL :)

2 Citovat

V ZRH jsem teď, ale už sedím v letadle. Zas tu budu v pondělí ráno, ale to nemám čas na píčoviny. Tak možná za týden.

1 Citovat

Tady najdeš v diskuzi oba dva QR kódy.
https://www.mydealz.de/deals/upt...pp-2762228

Nicméně jsem na dvou rodinných účtech dostal jen 6x trapnou 10% slevu na krámy z lufthansího Wishe.

3 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

BTW za necelé 2 měsíce mám opět 21 karet, myslím, že nebude problém obnovovat ten FTL :)

FTL je na nic. Až izraelští fašouni daj chvíli pokoj, zaleť si s EW do Arábie a SEN bude na dosah.

0 Citovat

Diky.

zde jsou prime odkazy ať nemusíte skenovat:

https://www.mydealz.de/visit/com...7/12238682

https://www.mydealz.de/visit/com...7/12238860

2 Citovat

Miles&More rozdava 50 mil, kdyz se nalogujete do sveho uctu do maximalne 7 dnu od svych narozenin. (Je dobre mit vyplnene udaje v profilu).

Dale rozdava voucher na 20% slevu v jejich Worldshopu.

1 Citovat

Air Dolomiti:

BLQ - VIE za 1837 mil + 25,14 EUR  

Air Dolomiti (+ OeBB):

BLQ - VIE - LZS za 1837 mil + 25,14 EUR 
BLQ - VIE - ZBS za 2625 mil + 25,14 EUR 

1 Citovat

Ahoj. 
Můžete se mi prosím někdo podívat za kolik mil je Praha- Řím? 25.9., potřeboval bych druhý segment s ITA. Vypráskal jsem včera všechny míle.

děkuji

0 Citovat

LH, LX, OS jsou za 5675, ale SN/AZ za 14k.

1 Citovat

Díky. Tak to mám vyřešeno :D Zkoušet ITA ještě odložím :)

0 Citovat

Akce - Od 1.6. booking.com, 10 mil za 1 €. Hurá! 

6 Citovat

Muzete se mi prosim nekdo podivat, na kolik mil vychazi First PRG-MEX ? jednosmerne i zpatecka.(Ocekavam navrat mil za zrusene letenky).

Predem diky

0 Citovat

Tam 105tis mil +22tis. CZK, zpět 165tis. mil a 13tis. CZK

1 Citovat

Máte někdo prosím reálnou zkušenost, jak se po těch změnách v MM programu nyní bookuje award let s těmi společnostmi, kde to neukazuje vůbec nebo částečně lety online v MM? Třeba TK, LOT, atd. Chvíli to TK i LOT nabízelo, teď už skoro nic (LOT jen z Polska, ale když chci stejné lety z Prahy, tak to nabízí jen LH, OS a Swiss, které mají mnohem vyšší taxy. Řešíte to přes nějakou linku? (což musí být opruz, protože si nedokážu představit ten hovor, jak tam společně s operátorem hledáme dostupné a vhodné varianty). Nebo mi uniká nějaký jiný způsob online, jak by to šlo? díky

1 Citovat

Když tam let nenajdu, tak je dobré zavolat na horkou linku a zeptat se na konkrétní datum a číslo letu. Operator to samozřejmě hledat za vás nebude. Lze to napříklat i u Singapore, které se neukazují vůbec.

0 Citovat

Dík, zkusím. Ted mel LOT dokonce Meilenschnäpchen Chicago v business za 61,000 mil + asi 6000 poplatky za zpatecku (bylo tam pár reálně volných míst za míle), ale bylo to z Krakova a dost rychle to zmizelo, z Prahy nic. Takže pořád se vyplatí akce MM sledovat. Ostatní v MM do USA šílené palivové příplatky, většinou jen příplatky a taxy nad 35,000 v C, to už je pak v součtu s mílemi zhruba na ceně běžné zpátečky v C nebo i výš. Asie se sem tam dá ještě přijatelně s nějakou cenou pod běžným trhem v C i online najít. 

1 Citovat

Ezeiza napsal(a):

Akce - Od 1.6. booking.com, 10 mil za 1 €. Hurá! 

Dava to vetsi smysl nez nejaky cashback? Treba za platbu Visou asi 4%?

0 Citovat
Audible.de ma zas trial za 99 centu, posledne ale nejak nepripisovali mile za to? Netusite, jestli to nakonec pripsali nebo nikoliv?
0 Citovat

mne nic nepripsali..

2 Citovat

Za audible nic nepřipsáno 

0 Citovat

Mně za audible také nic. Vůbec je ten nákup portál MM strašně netransparentní, zatím jsem byl u MM úspěšný jen s připsáním pár mil za flixbus

0 Citovat

Jsou k dispozici award lety pres MM od LOT na cervenec a srpen do LAX z Prahy pres WAW, sem tam termin v PE, sem tam i C, vetsinou smer tam je v C a smer zpet v PE, nekdy PE+PE. Vetsinou jen jedno misto, sem tam dvě, ale často dvě jen na jeden směr. Já jsem dnes chytil C tam i zpět pro dva, ale musel jsem to fakt každý den hlídat a pak hned kupovat, dneska to tam bliklo na chvíli 2x a hned to bylo pryč a jen pár vybraných dnů. Mění se to někdy víckrát denně a pak i pár dnů nic v C. LOT nenavýšil palivové příplatky (nebo ne o moc), takže se to proti standard C cenám výrazně vyplatí (pokud kupujete míle v akcích nebo samozřejmě tím spíš, pokud je sbíráte "zdarma". 

1 Citovat

tyjo a na kolik teda jedna zpátečka vyjde? Já před týdnem bookoval Mumbai z Prahy za 62k v F, skoro nejlevnější F longhaul co se dá sehnat. Pak tuším z Evropy je ještě levnej Riyadh

1 Citovat

v C zpatecka z Prahy do LAX pres WAW na osobu 125,000 mil + 6400 taxy/priplatky. Mile ma kazdy z nas za jinou cenu, tak si to kazdy musi pro sebe propocitat. Sem tam se objevuje nabidka z Krakova pres WAW do ORD v Meilenschnäpchen za 61,000 zpatecka + taky kolem 6,000 taxy/priplatky. Vse online, moc nema vyznam na tyhle lety volat na call centrum, byli ochotni, ale meli stejne dostupnosti, jakou jsou videt online v MM systemu. Zkousel se i TK, ale bez sance tam pres call centrum najit nejaky award do USA. 

1 Citovat