Miles and More

Založil před 11 lety David Eiselt ve fóru Frequent flyer programy

tyjo, me teda na call centru nasli na PRG-BOM super veci. Rozdelil jsem to na multicity a pridal segmenty pres ZRH/FRA/MUC vicemene zadarmo :D na webu to zadny takovy lety neukazovalo. Obcas to teda pres multicity najde i lepsi availability.

0 Citovat

Ahoj, mohl by mi někdo kouknout, na kolik mil + doplatek aktuálně vychází eco PRG-ICN, případně MUC-ICN s odletem 2.-3.7.2027?

Předem díky!

0 Citovat

40.000mil +6.600kc

1 Citovat

Prohraboval jsem se M&M a zaujalo mě, že letenky do Dillí jsou na spoustu termínů za cca 1300 mil + 6000,- Kč poplatky za segment s LH Group. Může se někomu hodit do nějaké skládačky... 

0 Citovat

Lufthansa:

PRG - FRA za 924 mil + 892 Kc

A nazpet Leo Expressem ...
(nebo je to az moc odvazne?)

3 Citovat
Zpět do Vídně už za 787 mil, ale příplatek 69,29 EUR už nepotěší.
0 Citovat

Co je tam zajímavější, tak PRG-BKK vychází každým směrem na 86 mílí! Doplatek za zpáteční letenku je 13000 Kč.

Plusy: Vyhnete se Blízkému východu při přestupu, dostupnost je snad i na dnešní den až do půlky prosince

Mínusy: Doplatek je typicky vysoký pro LH a akční letenky s Etihadem nebo Air Arabia umí být o něco levnější. V ceně je jen kabela 40x30x 15 cm

1 Citovat

PRG-WAW-LAX v C zpatecka za 125,000 mil + doplatek kolem 6500 Kc jsou stale k dispozici, chce to trochu prizpusobivost v terminech a dost se to meni. Vetsinou 1-2 osoby, ale nasel jsem i 4 mista na letech tam i zpet. Je i mozna kombinace ruznych trid na letu tam a zpet (takze economy, premium eco), ale nejvic se vyplati obe cesty v C. 

0 Citovat

Ahoj. 4míle za 1€  od 1.9. do 30.9. Používejte proklik pouze v mobilu a nechte se přesměrovat do apky, aby jste měli stejné ceny. Rezervace na kdykoliv, horní hranice je 20.000mil.

https://www.miles-and-more.com/r...id=2167591

img-5711.jpg

5 Citovat

Avis.

Na rezervace se zrušením zdarma.

Aktuálně využiji a hodí to pár tisíc mil, tak se snad také někomu hodí ;)

https://www.miles-and-more.com/r...paign.html

img-5712.jpg

0 Citovat

Já přidám jeden data point k awardům.

Hledal jsem Singapore Airlines přelet mezi HKT a SIN v business. Online na webu M&M to SQ nikdy nenašlo, pouze Thai s přestupem v BKK (a navíc jen economy).

Na lince uměli najít přímo SQ, výběr z několika přímých letů denně. Jako vždy velmi milí a nápomocní. Award vyšel na 30 tis. mil + 700,- Kč. 

0 Citovat

Ano, potvrzuji, že SQ lety se většinou neukazuji. Přes MM se dají na lince výhodně koupit lety z Frankfurtu nejen na východ, ale s SQ i na západ do NY. Což je samozřejmě vesmír proti Lufthansa, nebo United :)

0 Citovat

Jsou nejaka promo na SQ lety pro M&M? Co stoji Y, Y+ do Bostonu z Prahy?

0 Citovat

Zdravíčko, mám k využití 13827 mils Air France 

0