Miles and More
ta jejich antibot ochrana je silena :D za 75k mil bys mel mit return s Ethiopian do mombasy/kilimandzara/zanzibar s velmi nizkymi taxami… akorat maji v 787 i a350 konfiguraci 2-2-2
popřípadě odlety z Tuniska nejlevnější kolem 10k mil do middle eastu přes ZRH/FRA. Nebo kolem 20k mil ze ZAG,RIG,HEL apd.
Díky, ten Zanzibar mě zaujal, jen mi teda na zpátečku chybí 898 mil. Tak jdu ještě vykoumat, jak je rychle získat.
Zadarmo se dá získat celkem rychle míle na https://www.holidaycheck.de/
Za 9 recenzí na hotely max 1,5 roku staré a musí to být recenze v němčině a občas po mailu kontrolují, že si tam opravdu bydlel (stačí potvrzení třeba z booking).
Dostaneš 100mil. za jednu recenzi a připíšou se cca do týdne.
Druhá rychlá varianta je míle koupit: https://www.miles-and-more.com/r...otion.html
Jsou teď v akci :)
Elegantně a docela rychle to jde nepřímo přes payback.de, jejich punkty směnit 1:1 za míle MM https://meilenoptimieren.com/cat...-tutorial/. Body sbírám při nákupech potravin v německých sámoškách (bydlím na hranicích) Netto nebo Edeka, popř. DM nebo Aral, online lze např. v německém amazonu. Za 1 obyčejný nákup při vhodném výběru zboží a využití kuponů získám i 500 až 1000 bodů (= mil). Teoreticky i přes rakouský nebo polský payback to jde, ale mají méně partnerů. Rakouský payback využívá i česká DM, ale zde získané body (na rozdíl od DM v Německu nebo Rakousku) nejde převést na míle - experimentálně zjištěno.
Barney Flyer napsal(a):Přes ty recenze je to docela zajímavý, je na to nějaký limit kolik můžeš max? V jaké fázi se tam přidá Miles & More karta? Nikde to nevidím a moje němčina je hodně špatná. Díky.Zadarmo se dá získat celkem rychle míle na https://www.holidaycheck.de/
Za 9 recenzí na hotely max 1,5 roku staré a musí to být recenze v němčině a občas po mailu kontrolují, že si tam opravdu bydlel (stačí potvrzení třeba z booking).
Dostaneš 100mil. za jednu recenzi a připíšou se cca do týdne.
Druhá rychlá varianta je míle koupit: https://www.miles-and-more.com/r...otion.html
Jsou teď v akci :)
Ahoj.
Můžeš udělat max 10 recenzí za měsíc.
Tzn. 1000mil měsíčně. Navíc za první recenzi hotelu neni 100mil., ale 200. Pbcas se hotel blbě hledá.
Je to v nastavení hotelu. Pod osobními údaji. Prohlížeče umí stránky přeložit ;)
Jinak je super apka Uptrip , kde se dají získat míle, vstupy do salonku, status atd. a docela zábavnou formou sbírání karet za lety s LH Group.
@Ezeiza - Miles & More karta se přidává při založení profilu, na konci vyplněné recenze je dotaz, jestli chceš za recenzi odměnu, můžeš si vybrat jakou - jako první na výběr jsou právě ty míle, pak nějáké slevy, překvapení apod. Mám tam cca 30 recenzí, ani jednou mi na mail dotaz na potvrzení pobytu nepřišel - nebo možná přišel a skončil ve spamu, ale míle mám připsané za všechny zadané recenze.
Barney Flyer napsal(a):díky moc za tip a obohacení, jdu to vyzkoušet. Uptrip neznám, jdu na to.Ahoj.
Můžeš udělat max 10 recenzí za měsíc.
Tzn. 1000mil měsíčně. Navíc za první recenzi hotelu neni 100mil., ale 200. Pbcas se hotel blbě hledá.Je to v nastavení hotelu. Pod osobními údaji. Prohlížeče umí stránky přeložit ;)
Jinak je super apka Uptrip , kde se dají získat míle, vstupy do salonku, status atd. a docela zábavnou formou sbírání karet za lety s LH Group.
Hanka K napsal(a):Děkuji. Krok založení profilu mně tam chyběl 😂@Ezeiza - Miles & More karta se přidává při založení profilu, na konci vyplněné recenze je dotaz, jestli chceš za recenzi odměnu, můžeš si vybrat jakou - jako první na výběr jsou právě ty míle, pak nějáké slevy, překvapení apod. Mám tam cca 30 recenzí, ani jednou mi na mail dotaz na potvrzení pobytu nepřišel - nebo možná přišel a skončil ve spamu, ale míle mám připsané za všechny zadané recenze.
BTW v tom Uptripu za dvě úvodní karty je možné získat 500 mil. Někdo tu nedávno psal, že hledá způsob, jak sehnat menší obnos mílí. Tak Uptrip je jedna z možností. Z minulosti se dají doplnit dva lety.
A jede to přes referraly: MI-01555428-56E4
Mor dnešní doby.
Nekde vys zaznelo, ze jde celkem vyhodne rezervovat v tom novem nastaveni MM i first class do USA? Mate nekdo nejaky konkratni priklad? Moc se mi nedari neco vyhodneho do USA najit ani v business ani ve first (mnohem horsi nez driv Meilenschnapchen v business a i first vetsinou prilis drahe, abych kvuli tomu predkupoval mile).
Co se týče First nebo Business do USA, teď je fakt těžké najít něco levného přes Miles & More. Dřív to šlo snáz přes Meilenschnäppchen, teď jsou ceny mil výrazně vyšší. Možná se vyplatí hledat lety přes nějaká evropská přestupní města jako ZRH nebo FRA, aby se ušetřily míle.
Moje první award letenky s M&M, protože nám zkolabovalo auto v Chorvatsku. Manželku a dítě (4Y) jsem poslal z PUY-ZRH-PRG, v eco light, za 104€ (taxy celkem) + 3.762M + 2.821M. Koupeno 1 den před odletem. Standardní cena 336€/ osoba. Eco mělo pro nás cenu First class :-)
Potvrzuji, že https://www.holidaycheck.de funguje super a připsání mil je v mém případě za 5 dní. Za prvních 10 recenzí 1300 mil. Nevim dle jakého klíče, ale za 8 recenzí 800 mil, za 1 recenzi 200 mil, z 1 recenzi 300 mil…
Nedávno byla akce 200mil za recenze hotelů ze Španělska, Německa a Itálie. +100mil je za první recenzi u ještě nehodnoceného hotelu. To funguje stále :) Takže možná to bylo kombo :D
nn, funguje to i z LAX. Ale cash tarify jsou kolem 7,5k one way, takze to tak vychazi.. Ale jako fajn deal :)
Nejvtipnější ale je, že pro vyhledávání a rezervaci letů přes web potřebujete aspoň 1500 mil.
prosim mate zkusenost s akci LH? Bylo prislibeno pri zapojeni se do “climate contribution” pri vyberu balicku “Large” per segment +32 points, +32 qualifying points, 8 Hon (viz obrazek). Po platbe, jsem ale obdrzel mene, nebo nic. Vidina statusu FF, mi ted jenom zpusobila komplikace :-/
Není to tím, že se ty body obdrží až cca týden po daném letu?
Oni ten let totiž do odletu ještě mohou zrušit nebo změnit a ty dostat refund i za climate contribution.
Michale diky za reakci. Ja udelal
tuto platbu po jiz realizovanych letech, takze nevim proc se to prepocitalo
Ach, takhle. Ony i když získáš míle z Uptripu nebo od Holidaycheck, tak jejich připsání trvá několik dnů, až týden. Třeba to bude tím.
Ne, že bych je nějak objahoval. Support mají příšerný. M&M mi při přetíženém webu prodalo jiný award, než jsem měl v košíku, ale dali od toho ruce pryč. Naštěstí jen rozdílné místo přestupu.