Zdravím. Mnozí už asi znají, ale může se hodit komukoliv, kdo létá s Ryanairem. Jejich "náhodný" systém přidělování sedaček při online check-inu se řídí přesnými pravidly (alogirtmem) a není ani trochu náhodný ) (tzn. dalo se přesednout bez problémů a mít komfortní prostor pro sebe). .

Alokace sedadel

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Zdravím.
Mnozí už asi znají, ale může se hodit komukoliv, kdo létá s Ryanairem. Jejich "náhodný" systém přidělování sedaček při online check-inu se řídí přesnými pravidly (alogirtmem) a není ani trochu náhodný smiley). Takže s trochou štěstí a plánování se přibližně naplánovat/vyhnout se některým konkrétním místům. Pořadí přidělení sedaček je v tomto článku: http://flights-blog.lowcostroutes.com/2014/04/how-to-get-a-free-seat-on-ryanair/.
Osobně odzkoušeno 27.10.2015 na dvou letech - odbavoval jsem hned po otevření checkinu (7 dní předem) a měli jsme sedačky 33E a 33F. A ačkoliv letadlo bylo v obou případech z cca 80-90% plné, tak celá řada 32 zůstala volná smiley) (tzn. dalo se přesednout bez problémů a mít komfortní prostor pro sebe).

0

Ahoj,

možná už tady to téma je, jen se mi ho nepodařilo najít tak rychle, příp. staré z roku 2014, a mi běží čas abych chytla dobrou cenu letenek smiley
Prosím Vás, když si koupíme s partnerem letenky při jednom nákupu, dostaneme místa vedle sebe? Nabízí mi to i možnost za 120 kč/osoba/let rezervovat místo dle přání, mi je jedno kde budu sedět, jen bych ráda neseděla na druhé straně letadla než on. Nevíte jak to teď u Ryanair funguje? Já ještě nikdy neletěla, tak nemám vůbec ponětí jak to s místy funguje smiley

Předem moc děkuji smiley

0
1 reakce