Cebu Pacific Air
Cca pred 14 dny pres spanelskou IP adresu nebylo potreba ani VPN. Jen v CR jsem zatim musel v posledni dobe pouzivat VPN. Jinak hned po zacatku vyprodeje bylo docela dost terminu na trase DXB-MNL (zpatecni stala cca 320AED). Uz vcera rano tam ale skoro nic nebylo.
Ziadal niekto refund za zruseny/posunuty let? Kolko ste nan cakali? Na webe informuju, ze to moze trvat aj 7 mesiacov a zaroven na FB fanpagi maju vela negativnych komentov.
Pred 3 tyz. som na skusku dal jeden lacny zruseny domestic let refundovat, s tym ze ho zaroven hned claimnem cez Paypal, no nato som zistil, ze sa to da len do 180 dni od platby a to uz davno preslo. Ma zmysel skusit chargeback od priamo banky, ked som to platil kartou cez Paypal?
Ostavaju mi este lety DXB-MNL na rozmyslenie ci rebook/refund/travel fund...
Kredity do travel fund-u velmi nechcem, nakolko otvorenie Filipin je zatial v nedohladne.
O refund jsem žádal minulý rok v březnu u několika zrušených letů. První peníze přišli nazpátek cca po půl roce, poslední přišli někdy v lednu/únoru. Peníze vrací, ale trvá jim to. Vrací peníze v závislosti na pořadí podané žádosti. Takže buď počkat několik měsíců nebo chargeback (dle podmínek vydávající banky).
Ahoj, jdu s dotazem .. mám v plánu u Cebu Pacific koupit letenky a koukám, že v případě změn nebo zrušení s nimi nemáte úplně fajn zkušenosti, nicméně příspěvky jsou už staršího data, někdo něco novějšího ?
Potřebuji let z HKG a pak dva v rámci Filipín, do Evropy pak odlétám z Manily - zvažuji to vše koupit jako multi city, raději bych vše měla na jedné rezervaci - nebo je to u nich spíš blbost než výhoda ?
Termín je během čínského nového roku a ceny lezou spíš nahoru .. sleduji to, ale ne dostatečně dlouho, tak váhám, jestli risknout ještě počkat, klasika 2-3 měsíce předem nebo kvůli svátku už raději koupit ..
děkuji za případné názory :)
v mym případě při zrušení bez problému návrat na kartu, ale jejich podpora na chatu přes IQ 50 nejde, a jen opakuje naučený fráze. Jinak při větších změnách nebo rušení jde rebook přímo na webu, dává to pak na výběr i různý přestupový možnosti, což se může hodit na bonusový polítání.
Před covidem jsem je přímo na letišti donutil rebookovat na jiný letiště v JP, tvrdíc, že účet ke kartě byl zrušen, a není to kam vrátit, ale to byl dvojhodinový boj a trochu nestandardní situace.
Multicity mi přijde jako blbost (případný změny nebo rušení by se zkomplikovalo, a podpora je vážně hloupá), ale lety s přestupem bych bral najednou (aby to bylo krytý).
ještě jsem zapomněl, zrovna mají sale, tak jestli tam jsou ty tvoje lety, nečekal bych už dál. Obecně pokud jsou v akci, tak koupit, páč ty akce jsou si podobný (rozdíl v řádu desítek PHP), liší se jen v datech (občas na dřív, občas až na za rok). Mimochodem spolu s FR je to jedinej dopravce, kterej je nejlevnější přímo :-)