Ahoj, prosím, zná někdo momentální promo cod Cebu pacifik. Děkuji za odpověď Karel .

Cebu Pacific Air

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Cca pred 14 dny pres spanelskou IP adresu nebylo potreba ani VPN. Jen v CR jsem zatim musel v posledni dobe pouzivat VPN. Jinak hned po zacatku vyprodeje bylo docela dost terminu na trase DXB-MNL (zpatecni stala cca 320AED). Uz vcera rano tam ale skoro nic nebylo. 

0 Citovat

Ziadal niekto refund za zruseny/posunuty let? Kolko ste nan cakali? Na webe informuju, ze to moze trvat aj 7 mesiacov a zaroven na FB fanpagi maju vela negativnych komentov.

Pred 3 tyz. som na skusku dal jeden lacny zruseny domestic let refundovat, s tym ze ho zaroven hned claimnem cez Paypal, no nato som zistil, ze sa to da len do 180 dni od platby a to uz davno preslo. Ma zmysel skusit chargeback od priamo banky, ked som to platil kartou cez Paypal?

Ostavaju mi este lety DXB-MNL na rozmyslenie ci rebook/refund/travel fund...

Kredity do travel fund-u velmi nechcem, nakolko otvorenie Filipin je zatial v nedohladne. 

0 Citovat

O refund jsem žádal minulý rok v březnu u několika zrušených letů. První peníze přišli nazpátek cca po půl roce, poslední přišli někdy v lednu/únoru. Peníze vrací, ale trvá jim to. Vrací peníze v závislosti na pořadí podané žádosti. Takže buď počkat několik měsíců nebo chargeback (dle podmínek vydávající banky).

0