Zdravím Cestujlevne.com! Rádi bychom v únoru na Filipíny, ale s koupí letenky úplně nechvátáme. Spíš doufáme, že se do konce roku objeví nějaká akční nabídka. Nedoporučili byste nějaké aerolinky, které si máme hlídat? Díky, Lenka .
Zobrazit příspěvek Potvrzuji nemusí, včera jsem se vrátil.
Jorgus před 2 měs (27. 11. 2025 05:01) Online před hod Přidal se před 11 lety Napsal 570 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Na vlastní zkušenost bych u takovýchto věcí nespoléhal, např. po mně to nikdo nechtěl ani při příletu, přestože je to povinné.
Oficiálně to každopádně je tak, že na příletu je to povinné pro všechny, při odletu jen pro Filipínce.
aab753 před 2 měs (27. 11. 2025 06:21) Online před 29 dny Přidal se před rokem Napsal 36 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Určitě to doporučuji vyplnit před odletem. Tento rok jsem přilétal na Filipíny 4x a vždy to po mně vyžadovali.
Richard _4 před 2 měs (27. 11. 2025 06:39) Online před 23 min Přidal se před 7 lety Napsal 62 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Podle mě by to měli chtít už na odletu na Filipíny.
No a čeká mě to i do Thajska 2x . Fakt je člověk z toho cestování po Evropě rozmazlenej.
Jinak u Filipín je dost často, že Manila a Clark mají jiná pravidla respektive čekinářům řekně nějaký nadřízený orgán něco jiného.
bugr před 2 měs (27. 11. 2025 11:31) Online před 9 hod Přidal se před 9 lety Napsal(a) 298 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek po mně to u checkinu na odletu v září chtěli (Scoot, MNL)
nucene premisteny brumak před 2 měs (27. 11. 2025 12:14) Online před hod Přidal se před 3 lety Napsal(a) 948 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek V Japonsku mně neudělali checkin na přepážce, pokud jsem si etravel před nimi neudělal a neukázal, let do ICN a druhá letenka do CEB. To mě trochu překvapilo, že to řešili už tady.
cali před 2 měs (27. 11. 2025 16:55) Online před 2 hod Přidal se před 13 lety Napsal 3700 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek on je to nějaký pozůstatek z Covidu podle mě, tohle jim tam poslední zbylo. A tenkrát se to kontrolovalo už na odletu.
Kamarád letěl dnes, včera večer se mě ptal jestli je ravda, že si má něco před odletem vyplnit, hroznej salámista :) Tak jsem zvědav jestli ho vemou na palubu.
bugr před 2 měs (30. 11. 2025 09:49) Online před 9 hod Přidal se před 9 lety Napsal(a) 298 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Tak ten kód se ukáže hned, takže to může vyplnit až na checkinu.
nucene premisteny brumak před 2 měs (30. 11. 2025 13:28) Online před hod Přidal se před 3 lety Napsal(a) 948 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek nakonec po mě na příletu nechtěli nic, jen se mě zeptala paní jak dlouho tu budu. Ani nechtěla vidět letenku.
Dnes letím z Filipín tak by teoretick neměli chtít nic.
bugr před 21 dny (15. 01. 2026 04:58) Online před 9 hod Přidal se před 9 lety Napsal(a) 298 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Ahoj, neletí někdo 28.2. z Cebu přes Taipej?
IvetaIv před 20 dny (15. 01. 2026 10:59) Online před 20 dny Přidal se před 11 lety Napsala 34 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek
bugr napsal(a): nakonec po mě na příletu nechtěli nic, jen se mě zeptala paní jak dlouho tu budu. Ani nechtěla vidět letenku.
Dnes letím z Filipín tak by teoretick neměli chtít nic.
letenku chtěj obvykle vidět na checkinu, ne immigration
nucene premisteny brumak před 20 dny (15. 01. 2026 12:25) Online před hod Přidal se před 3 lety Napsal(a) 948 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek na čekinu v DMK nechtěli nic.
Jen na příletu do Thajska chtěla imigrační úřednice vědět kde budu spát v Thasjku, že je supr, že jsme Near Mueang airport ale jméno hotelu. Nechtěla věřit, že to je opravdu jméno hotelu.
Jinak na příletu v Manile mě imigrační pozitivně překvapilo, byla to rychlovka bez jakýchkoliv otázek, o to dýl jsem čekal na kurf.
bugr před 20 dny (16. 01. 2026 07:49) Online před 9 hod Přidal se před 9 lety Napsal(a) 298 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek U Filipím bacha... obvzlášť na Cebu, kde mají takzvané "tiché letiště", nedávají žádné hlášení, a mě včera málem uletělo letadlo :D. Druhá věc.. v příručním zavazadle vás nepustí ani s malými nůžtičkami na nehty, tak přísná pravidla jsem neviděla.. ani v USA.
melanieskalova před 14 dny (21. 01. 2026 18:41) Online před 14 dny Přidal se před 11 měs Napsala 15 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Též mi je tam vyhodili a od té doby používám kleštičky :D
Richard _4 před 14 dny (21. 01. 2026 18:49) Online před 23 min Přidal se před 7 lety Napsal 62 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek
melanieskalova napsal(a): U Filipím bacha... obvzlášť na Cebu, kde mají takzvané "tiché letiště", nedávají žádné hlášení, a mě včera málem uletělo letadlo :D. Druhá věc.. v příručním zavazadle vás nepustí ani s malými nůžtičkami na nehty, tak přísná pravidla jsem neviděla.. ani v USA.
Tos asi nebyla v Číně nebo Indii. Filipíny jsou pohodovej čajíček.
nucene premisteny brumak před 14 dny (21. 01. 2026 19:55) Online před hod Přidal se před 3 lety Napsal(a) 948 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Jojo v Číně mi vzali i ty kleštičky na nehty. Mít u sebe ty nůžky tak to už snad bude na klepeta 😀 Na Filipínách mě nechali projít i 2L flaškou Coly s tím, že než nastoupím do letadla, tak ji mám na gatu vyhodit, protože do letadla se s tím nesmí 😀
matej15 před 14 dny (21. 01. 2026 20:09) Online před 13 min Přidal se před 10 lety Napsal 1350 příspěvků Poslat zprávu Fórum Hledám letenku Filipíny