Ahoj, můžete mi prosím poradit. Plánuji cestu do Istanbulu a potřeboval bych se ráno dostat na letiště Sabiha Gokcen Istanbul- odlet ráno v 7 hodin. Předpokládám, že budu ubytovaný v Sultanahmet. Dá se nějak rozumně dojet na letiště tak brzo ráno? Našel jsem shuttle za cca 12EURO. Další možnost, o které přemýšlím, je den předtím se přemístit blíže letiště na asijskou stranu a popř. kde se ubytovat? Popř. možnost přespání na letišti máte nějaké zkušenosti? Děkuji za jakékoliv info. .

Sabiha Gokcen Istanbul ranní odlet

Založil(a) ve fóru Letiště

8 reakcí

Ahoj, můžete mi prosím poradit. Plánuji cestu do Istanbulu a potřeboval bych se ráno dostat na letiště Sabiha Gokcen Istanbul- odlet ráno v 7 hodin. Předpokládám, že budu ubytovaný v Sultanahmet. Dá se nějak rozumně dojet na letiště tak brzo ráno? Našel jsem shuttle za cca 12EURO. Další možnost, o které přemýšlím, je den předtím se přemístit blíže letiště na asijskou stranu a popř. kde se ubytovat? Popř. možnost přespání na letišti máte nějaké zkušenosti? Děkuji za jakékoliv info.

0

Z Taksimu jezdí busy i takhle brzy: http://havatas.com/yolcuservisi/taksim- ... imani.aspx
Pokud takhle ráno bude MHD ze Sultanahmet do Taksim stát za prd, můžeš si udělat tak hodinovou procházku nočním Istanbulem smiley Nebo se na poslední noc ubytovat někde v okolí té zastávky, odkud bus pojede. Vím, že nedaleko od toho byl nějaký hostel, co nabízel jak šérované, tak i soukromé pokoje, Route 39 House. Ale bude tam toho okolo jistě víc.

0 Citovat

Díky. A nemá někdo zkušenosti z přespáním přímo na letišti?

0 Citovat

Koukni na sleepinginairports.com. smiley

0 Citovat

Ahoj, ze Sultanahmetu se na asijsou část dostaneš i takhle brzy ráno v poho MHD. Nejdříve s "Marmaris line" (pod mořem) hned po výstupu na metro s cílovou stanicí Kartal (konečná) a odtamtud je to na letiště cca 5 km.

0 Citovat

No jasně, ale když má odlet v 7 ráno, tzn. být na letišti mezi pátou a šestou, vyrazit ze sultanahmetu tak ve čtyři, vstávat o půl čtvrté... To bych se na to vyprdl, užil si večer v Istanbulu a na noc se přesunul do nějakého hotelu k letišti. V klidu, bez stresu. Ale je fakt, že já už se mnohdy dívám na nejpohodlnější řešení, ne vždy nutně nejlevnější.

0 Citovat

A hodina může být na přesun na tohle letiště málo. Bývají tam zácpy, jednou nám cesta trvala přes tři hodiny.

0 Citovat

díky za rady

0 Citovat

Ja sem jel posledne na ten ranni spoj Seabusem z Atakoy na Kadikoy (bez zacpy smiley) a pak busem co jezdi kazdych 15min smer letiste - presto ze to bylo pomerne brzo (bylo to myslim v utery) tam byla i na ten kousek celkem slusna zacpa - pokud pojedes z centra, tak bych si urcite nechal vetsi rezervu jak pisou ostatni.. Krom toho je byva celkem maso dostat se rano pres Bospor..

0
8 reakcí