Zdravím. Chceme s kamarádama v únoru letět na 14 dní do Thajska a tam si to trošku projet, od Bangkoku, přes Pattayu do Phuketu a opět nazpátek... Kde a kdy se dají sehnat nejlevnější zpáteční letenky na období únor do Thajska? Nejlépe z Prahy. Díky. Adam .

Thajsko únor - zpáteční letenky

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Zdravím. Chceme s kamarádama v únoru letět na 14 dní do Thajska a tam si to trošku projet, od Bangkoku, přes Pattayu do Phuketu a opět nazpátek...
Kde a kdy se dají sehnat nejlevnější zpáteční letenky na období únor do Thajska? Nejlépe z Prahy. Díky. Adam

0

Pridavam se +1 ... prospal jsem super akci s Qatarama, nicemene v ramci unorovych svatku chci vypadnout z CN a potrebuji letenku z Evropy pro pritelkyni - idealne Thajsko / Kambodza...

pokud by nekdo neco nasel, sem s tim smiley Dekuji!

0 Citovat

Kde sledovat levné letenky do Bangkoku? Jaké servery? Díky za tipy.

0 Citovat

Ahoj,
chtěla bych poprosit zkušenější cestovatele o radu. V únoru se chytáme do Thajska. Letenky mám koupené u Emirates do BKK s přestupem v Dubaji. Teď momentálně chci koupit letenky na Krabi s Bangkok Airways, protože odlétají z letiště Suvarnabhumi, kam budeme i s Emirates přijíždět. Chci se zeptat na koupi letenky nazpátek z Krabi do BKK. Z BKK nám to s Emirates domů odlétá v 20:35 a je zde možnost buď odletět z Krabi v 11:30 s tím, že bychom v BKK byli v 12:55 nebo pozdější varianta a to odlet z Krabi v 15:30 a přílet do BKK v 16:55. Myslíte, že přílet kolem té páté hodiny bude stačit na to, abychom nějak tak v klidu vyzvedli zavazadla a nechali se znovu odbavit s Emirates? Moc děkuji za radu. A ještě jedna otázka, v jedné diskuzi jsem četla, že se zavazadla vyzvedávají až na Krabi, že to stačí nahlásit v Praze na přepážce při odbavení, ale to mi přijde jako blbost, když mám dvě samostatné letenky a to z PRG do BKK přestup v DXB a pak jinou letenku z BKK do Krabi s jinou leteckou spol., že?
Děkuji moc!:)

0 Citovat

ad 1 - času by mělo být dost
ad 2 - ano, je to blbost - zavazadla si na letišti v BKK vyzvednete a poté se opět odbavíte u Bangkok Airways

0 Citovat

Ad 1.) 3,5 hodiny je dost, když to přiletí na čas. Já ta zpoždění ale zažívám poměrně často po JV Asii, raději bych koupil dřívější let a ještě lépe strávil noc v Bangkoku. Z letiště jezdí vlak až do centra, zavazadla lze uschovat na letišti, když se s nimi nechceš táhnout do města a Bangkok je perfektní na jídlo a nákupy.

0 Citovat

Myslíte, že ještě budou nějaké akce co sem propásl s qatarem do Thajska? období mezi půlkou ledna až do 15. března cca?Rád bych tam aspon na 14dní..

0
6 reakcí